7 Νοε 2009

Η επιτροπή αποφάσισε και τα Όσκαρ της ημέρας πάνε στους...


Βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας: Ντόρα Μπακογιάννη, για τη λαμπερή εμφάνισή της στο βήμα και για το χειροκρότημα.

Βραβείο καλύτερου σεναρίου: Αντώνης Σαμαράς, για το βάθος της ιδεολογικής ανάλυσης στην τοποθέτησή του.

Βραβείο καλύτερης ταινίας: Κώστας Καραμανλής, γιατί όλο το έργο, από την αρχή μέχρι το τέλος και πάλι δικό του ήταν.

Βραβείο καλύτερου ανδρικού ρόλου: Παναγιώτης Ψωμιάδης, ειδικά στη σκηνή που κατάφερε, πιέζοντας εμφανώς τον εαυτό του, να κλάψει.

Βραβείο καλύτερου γυναικείου ρόλου: Κατερίνα Παπακώστα, για την έμπνευσή της να καθίσει πίσω από τους κκ. Μπακογιάννη-Σαμαρά, για να να την παίζουν όλα τα τηλεοπτικά πλάνα.

Βραβείο β’ ανδρικού ρόλου: Δημήτρης Σιούφας, για το πείσμα του και την υποκριτική του ικανότητα να εγκαλεί και να επαναφέρει στην τάξη τους ομιλητές, οι οποίοι από την πλευρά τους, έδειχναν ξεκάθαρα πόσο γραμμένο τον είχαν στα παλιά τους τα παπούτσια.

Βραβείο β’ γυναικείου ρόλου: Αναστασία (Νταίζη) Κωνστάν Λιάργκοβα – Πολιτική Επιστήμων. Σας γράφουμε όνομα και τίτλο, όπως εμφανίστηκαν στον εκλογικό συνδυασμό της ΝΔ στη Β’ Αθηνών στο οποίο μετείχε. Η κα. Λιάργκοβα είχε γράψει ένα δισέλιδο με τις δικές (ακατάληπτες) πολιτικές θέσεις, τις οποίες μοίραζε ξανά και ξανά στους συνέδρους που περνούσαν από κοντά της.

Βραβείο καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας: Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Δεν καταλάβαμε και πολλά, άρα μάλλον ξενόγλωσσο ήταν το έργο που έπαιξε.

Βραβείο καλύτερου κοστουμιού: Άρης. Έτσι, σκέτα. Το μοιράζεται με το Γιάννη Χατζή. Ακόμη και με μπουρνούζι και σαγιονάρες, πρέπει να είναι ο πιο κομψός άνθρωπος στη ΝΔ.

Βραβείο καλύτερων οπτικών εφέ: Γιάννης Κουρτάκης, δημοσιογράφος, να περιφέρεται συνεχώς ανάμεσα στους Νίκο Καραχάλιο και Φώτη Ιγνατίου. Σα να περνούσε ένας βοσκός, ανάμεσα στον Όλυμπο και στον Κίσσαβο, για τέτοια διαφορά ύψους μιλάμε.

Βραβείο καλύτερης μουσικής: Σταμάτης Σπανουδάκης, για τη μουσική του σε όλα τα προηγούμενα συνέδρια. Στο συγκεκριμένο, απόλυτη βουβαμάρα. No music, no party.

1 σχόλιο:

http://naxios.blogspot.com είπε...

Βρε κεκεξ κουαξ κουαξ...αχ ΠΕΤΡΑΚΗ είσαι ΒΛΑΞ

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ
ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ

Πάλι "χτύπησε" ο Τατούλης, αυτός ο μέγας πολιτικός και ο μέγας εθνοσωτήρας. Και τι δεν είπε ο Αρκάς ( μου θυμίζει τις γελοιογραφίες του συνονόματού του ) κατά του πρώην επί εξαετία πρωθυπουργού της Ελλάδας και του επί 12ετία αρχηγού της ΝΔ. Αυτός λοιπόν που κατηγορείς γλοιώδη Τατούλη, σου ανέθεσε σχεδόν με λευκή επιταγή την Ολυμπιάδα του 2004. Σου επέτρεψε να τοποθετήσεις στο υπουργείο όποιους εσύ ήθελες χωρίς να σου φέρει την παραμικρή αντίρρηση. Απλά να σου θυμίσω τον εξ Αμοργού υποψήφιο του κόμματος, προσωπικό σου φίλο που τοποθέτησες σε υψηλή θέση στο υπουργείο λίγο πριν την Ολυμπιάδα. Ο τόσο τραμπούκος Καραμανλής πώς στο επέτρεψε κύριε πρώην κομμουνιστή? Ή μήπως είναι ψέμα αυτό Αρκά Τατούλη? Ξεχνάς από πού ξεκίνησες και που έφτασες χάρη σ' αυτό το κόμμα και χάρη σ΄αυτόν τον οκνηρό και ψευτόμαγκα πρωθυπουργό? Γιατί άραγε δεν βγήκες τότε να μην αποδεχτείς τις θέσεις που σου πρόσφερε ο Καραμανλής και την άνεση των όποιων κινήσεων σου έδωσε? Τότε δεν ήταν τραμπούκος? Τότε δεν ήταν οκνηρός? Τότε δεν ήταν ψευτόμαγκας? Και καλά όλα αυτά. Ας πούμε ότι τα αντιλήφθηκες μετά. Άρα στερείσαι εξυπνάδας. Κάτι που πρέπει να χαρακτηρίζει έναν πολιτικό. Γιατί όταν πήρες χαμπάρι όλα αυτά δεν παραιτήθηκες ως όφειλες και να κατακεραυνώσεις το σάπιο κατ΄εσέ σύστημα της ΝΔ? Γιατί γατζώθηκες στη βουλευτική σου καρέκλα και κάθισες επάνω στον παχυλό σου μισθό? Θα θυμηθώ αυτό που είπε κάποτε ο Κατσιφάρας και θα σου πω ότι, χωρίς αυτό το σάπιο κόμμα και αυτόν τον πρωθυπουργό δεν θα σε ήξερε ούτε η μάνα σου βρε καρεκλοκένταυρε της εξουσίας, που σε όλη την πολιτική σου σταδιοδρομία μίλαγες πάντα εκ του ασφαλούς. Έχεις μούτρα κι εσύ κι όλοι οι άλλοι και μιλάτε για τον Καραμανλή. Που σας ανέχτηκε να τον πολεμάτε από την πρώτη σχεδόν στιγμή. Που σας κάλυψε όπως πρέπει να κάνει ο ηγέτης σε κάθε περίπτωση. Που όποτε δεν είχατε υπουργεία θυμόσασταν την «κριτική στην εξουσία» και την «ελευθερία του λόγου σας»! Μέρος του συστήματος είσαι Αρκά Τατούλη. Μέρος ενός συστήματος που σκοπό είχε να φάει τον Καραμανλή. Τον μόνο που σας έβγαλε από την αφάνεια, σας έδωσε οφίτσια και τα κάνατε σκατά, γιατί πολύ απλά έκανε το λάθος να σας εμπιστευθεί. Και βέβαια έκανε λάθος. Που δε σας πέταξε με τις κλωτσιές από το κόμμα και από την κυβέρνηση. Που σας άφησε να περιτριγυρίζετε τα παράθυρα των καναλιών και να στηρίζετε όλο αυτό το σαθρό παρασκήνιο. Να σου πω τη ρήση του Σωκράτη, αγνώμονα Αρκά Τατούλη, φοβού τους υπό εσού ευεργετηθέντες. Και ουδείς περισσότερο από εσένα και τους υπόλοιπους σας ( Παπακώστα και βρώμικη σια ) δεν ευεργετήθηκε τόσο πολύ από τον Καραμανλή. Και μπράβο στον Παναγιώτη τον Ψωμιάδη που είπε στην Κ.Ε. του κόμματος...ήλπιζα μέχρι την τελευταία στιγμή να ανακαλέσει ο Καραμανλής την παραίτησή του. Και πάλι μπράβο του. Και πάρτε το χαμπάρι όλοι σας. Όσο πιο γρήγορα ξαναέρθει ο Καραμανλής στο τιμόνι του κόμματος, τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγούμε από τη λαίλαπα ΠΑΣΟΚ. Γιατί αυτό το συνονθύλευμα που νομίζει ότι κυβερνάει, εσύ και οι όμοιοι σου το φέρατε Τατούλη.
Αναρτήθηκε από naxios & Μανώλη εξ Απειράνθουhttp://naxios.blogspot.com/2009/11/blog-post_07.html