7 Νοε 2009

Εκτελέστηκε ο Μακβέη και δεν έχουμε δείγμα δεξιού τρομοκράτη




Από εδώ το πάνε, από εκεί το φέρνουν, έχουν βάλει σκοπό να περάσουν το μήνυμα τα διάφορα φερέφωνα του ΠαΣοΚ και της Αριστεράς, ότι τα τελευταία τυφλά χτυπήματα παραπέμπουν στην ακροδεξιά, σύμφωνα τουλάχιστον με τη διεθνή εμπειρία – όπως ισχυρίζονται.

Εδώ στην Ελλάδα όμως, η δική μας εμπειρία, μας διδάσκει ότι οι δικοί μας τρομοκράτες είναι αριστεροί και επιπλέον, είναι ξεκάθαρο ότι οι τρομοκράτες που συνηθίζει να συλλαμβάνει ο κος. Χρυσοχοϊδης δε φαίνεται να βρίσκονται ούτε καν στη φυσική ή τη νοητική κατάσταση που θα απαιτείτο να έχει ακόμη και ένα παραπαίδι σε συνοικιακό κεμπαμπτζίδικο που ‘χει και αναδουλειές!

Δεδομένου ότι οι … «τρομοκράτες» του είδους που επιζητούν ΠαΣοΚ και Αριστερά δεν υπάρχουν εδώ, μάλλον θα πρέπει οι κκ. Παπανδρέου, Χρυσοχοϊδης και Τσίπρας να τους κατασκευάσουν ή να τους δανειστούν από κάπου. Είναι κρίμα πάντως που το 2001 θανατώθηκε με ένεση από τις αμερικανικές αρχές ο ακροδεξιός τρομοκράτης Τίμοθυ Μακβέη, που ήταν ο δράστης της ανατίναξης του κρατικού κτιρίου «Άφρεντ Μιούρεϊ» το 1995 στην πόλη της Οκλαχόμα και της δολοφονίας 168 ανθρώπων. Ήταν ιδανικός για το σενάριο που προάγεται τώρα στην κοινή γνώμη και θα μπορούσε ο κος. Παπανδρέου, με ένα τηλεφώνημα στον φίλο του κο. Ομπάμα, να φροντίσει να τον δανειστεί για λίγο. Έτσι για μία επίδειξη…

Δεν υπάρχουν σχόλια: