27 Οκτ 2009

Ο Καλαπόδης μας επιχειρεί να μας χαρίσει ένα know-us-better




Ο αγαπημένος μας -πλέον- Καλαπόδης ανήρτησε στο blog του την φωτοτυπία μίας κλήσης που του απέστειλαν να παραστεί ως μάρτυς. Πρόκειται για μία σελίδα γεμάτη ειδήσεις, οι οποίες μας κάνουν να τον γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα. Πάμε λοιπόν…

Είδηση 1η. Τον Καλαπόδη τον καλούν οι αρχές και ως μάρτυρα, όχι μόνο ως ύποπτο ή ως κατηγορούμενο.

Είδηση 2η. Κατοικεί στο Περιστέρι, δηλαδή είναι δικό μας παιδί, του λαού, παρότι ισχυρίζεται πως έχει έξι δουλειές στον ιδιωτικό τομέα και πίνει τον εσπρέσσο του μόνο στη Βαλαωρίτου.

Είδηση 3η. Η διεύθυνσή του είναι στην οδό Τσαλαβούτα!!! Απίστευτος συμβολισμός;;;

Είδηση 4η. Εμφανίζεται να είναι κάτοικος, στη διεύθυνση του Extra3. Εργάζεται μέχρι τόσο αργά που τον παίρνει ο ύπνος στη δουλειά, ή πέφτει παντόφλα από την κυρά στο σπίτι και βρίσκει στο κανάλι καταφύγιο;

Είδηση 5η. Η Δικαιοσύνη, άσπλαχνη πάντα, τον απειλεί με βίαιη προσαγωγή, ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται πως συνήθως μεταβαίνει στα αστυνομικά τμήματα που κατά καιρούς τον αναζητούν για καταγγελίες που του προσάπτονται, μόνος του, άνετος και κύριος.

Είδηση 6η. Έναν ομορφάντρα σαν τον Καλαπόδη μας, μόνο γυναίκα ανακρίτρια θα ήταν δυνατό να βάλουν να τον εξετάσει. Το όνομα της τυχερής είναι Ειρήνη Καλού.

Καλαπόδη, όσο πιο καλά σε γνωρίζουμε, τόσο πιο πολύ σε αγαπάμε αδερφέ!
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ: Ο ανώνυμος που σχολιάζει στις 12.14 μμ την προηγούμενη ανάρτησή μας για τον Καλαπόδη, λέτε να είναι ο ίδιος ο Καλαπόδης παιδιά; Για δείτε και πείτε μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: