23 Οκτ 2009

Έτοιμος να εισέλθει σε φάση νευρικής παράκρουσης ο "Καλαπόδης"




Συνεχώς επανέρχεται ο γνωστός σε όλους μας πλέον "Καλαπόδης" στο ζήτημα των αντικαταστάσεων του προέδρου της ΕΡΤ κου. Παναγόπουλου, καθώς και όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ζητώντας από το νέο πρωθυπουργό κο. Παπανδρέου να αναλάβει πρωτοβουλία και δράση προς αυτή την κατεύθυνση.

Τώρα, εύκολα θα διερωτηθείτε τι τον μέλλει τον "Καλαπόδη" τι θα συμβεί στην ΕΡΤ. Είναι απλό... Καθυβρίζοντας και υπονομεύοντας είτε από τη θέση του "πολιτικού συντάκτη" στο περιφερειακό και περιθωριακό κανάλι στο οποίο εμφανίζεται, είτε μέσα από το blog του το κόμμα μέσα στο οποίο μεγάλωσε, περίμενε από το ΠαΣοΚ ότι μονομιάς θα τον προσλάμβανε τουλάχιστον ως κεντρικό παρουσιαστή ειδήσεων στη θέση της Μαρίας Χούκλη, για να μην πούμε δηλαδή ακόμη και ως διευθυντή ειδήσεων.

Τελικά, οι προσδοκίες του "Καλαπόδη" αποδεικνύονται μάλλον παλάτια χτισμένα στην άμμο και οι ελπίδες του εντελώς φρούδες, με αποτέλεσμα να εκδηλώνει τα πρώτα σημάδια μίας νευρικής ανυπομονησίας. Βλέπετε, έναν τέτοιο τύπο δε θα τον προσλάμβαναν στην ΕΡΤ ακόμη και αν πρόεδρος αναλάμβανε ο κος. Γιομπαζολιάς.

Στο ενδεχόμενο μάλιστα που ισχύσει το δόγμα "την προδοσία πολλοί αγάπησαν, αλλά τον προδότη κανείς" και το ΠαΣοΚ τον αδειάσει κανονικά στα σκουπίδια και μάλιστα ούτε καν στον μπλε κάδο των ανακυκλώσιμων, ο "Καλαπόδης" πιστεύει πως μπορεί να κάνει διαφορετικά το κουμάντο του και γι' αυτό το λόγο, ρίχνει "γέφυρες" προς την πλευρά της κας. Μπακογιάννη. Πιθανός στόχος του είναι να κατορθώσει να καπαρώσει ξανά καμιά σύμβαση στο Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ή να λάβει το χρίσμα για την αγαπημένη του Περιφέρεια. στην οποία το κόμμα κατέβασε υποψήφια έως και την πρώην τηλεοπτική παρτενέρ του. Φυσικά και σε αυτή την περίπτωση ο "Καλαπόδης" βγαίνει πολλά μέτρα οφσάιντ, καθώς δε θα σκεφτόταν ποτέ η "Ψηλή" να εκδηλώσει το παραμικρό σημάδι εύνοιας σε έναν τύπο που ανέβαζε και κατέβαζε τον κο. Καραμανλη "φαύλο" προεκλογικά.

"Καλαπόδη", συγγνώμη φίλε, αλλά you totally screwed up...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΚΑΙ ΧΟΥΧΛΗ Ο ΚΑΛΑΠΟΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Φοβερή η... ανάλυσή σας. Ο καλαπόδης με 6 δουλειές στον ιδιωτικό τομέα να θέλει θέση στο Γραφείο Τύπου της Ν.Δ. με 1.000 ευρώ! Μέσα στο... ρεπορτάζ είστε παιδιά!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα ποιος είσαι; Ο Καλαπόδης είσαι;