25 Οκτ 2009

Δεν το βάζουν κάτω και ονειρεύονται τη θέση του γραμματέα Κ.Ε.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι φιλοδοξίες που αναπτύσσουν για τη δική τους πορεία στη συνέχεια, διάφορα στελέχη που έχουν ταχθεί υπέρ καθενός εκ των δύο προπορευομένων σε δημοσκοπήσεις υποψηφίων για την προεδρεία της Νέας Δημοκρατίας. Περιζήτητη είναι για παράδειγμα, η θέση του γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής. Και δεν λείπουν οι ενδιαφερόμενοι, ακόμη και αν απέτυχαν να συμμετέχουν στη νέα σύνθεση της Βουλής.

Στην περίπτωση που νέος πρόεδρος εκλεγεί η κα. Μπακογιάννη, εκείνη που θα ενδιαφερόταν για τη θέση του γραμματέα, λέγεται πως είναι η κα. Πετραλιά. Αν αληθεύει η πληροφορία, της το ευχόμαστε ολόψυχα, διότι πράγματι έχει πολύ μέλλον μπροστά της και είναι κρίμα να εγκαταλείψει την ενεργό πολιτική τόσο νωρίς.

Στην αντίθετη περίπτωση, κατά την οποία εκλέγεται ο κος. Σαμαράς, ενδιαφέρον για τη θέση του γραμματέα έχει εκφράσει η κα. Παπακώστα. Μην πτοούμενη από την ήττα της από τον κο. Ζαγορίτη το 2006, η πρώην βουλευτής πιστεύει πως είναι ο φυσιολογικός ρόλος που της ταιριάζει να εκτοξεύει τις ριπές της επιχειρηματολογίας της καταπάνω στα μέλη της Κ.Ε., κάτι που της ευχόμαστε ολόψυχα επίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: