25 Οκτ 2009

Άγνωστο τι θα πράξει ο Καραμανλής μετά την εκλογή προέδρου




Πολλή είναι η συζήτηση που γίνεται σχετικά με το τι ακριβώς προτίθεται να πράξει ο κος. Καραμανλής σχετικά με το μέλλον του, αμέσως μετά την εκλογή νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Η δική μας διαίσθηση λέει πως ο τέως πρωθυπουργός δε θα δεχθεί να μεγαλώσει τα παιδιά του σε έναν τόπο όπου δίνεται φιλόξενο βήμα για να λοιδορεί έναν πολιτικό της δικής του διαδρομής καθένας που έχει καταδικαστεί από ποινικό δικαστήριο για προσπάθεια αθώωσης εμπόρων ναρκωτικών και καθεμιά που αφού με το αντάρτικό της στέρησε από το κόμμα της τη νομαρχία στην Περιφέρεια όπου πολιτεύεται, στη συνέχεια έφαγε και η ίδια μαύρο από τους ψηφοφόρους δύο απανωτές φορές. Το πιθανότερο είναι να πάρει την σύζυγο και τα παιδιά του και να πάνε στη Νέα Αγγλία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής για να κατοικήσουν για λίγα χρόνια.

Εκεί, η κα. Καραμανλή μπορεί να αφιερωθεί στην περαιτέρω πρόοδό της στην επιστήμη της, οι μικροί Αλέκος και Αλίκη μπορούν να λάβουν μία θαυμάσια μόρφωση και ο ίδιος, μπορεί να διδάξει στο πανεπιστήμιο Tufts όπου είναι επίτιμος διδάκτωρ και παράλληλα, να λάβει καινούργιες πολιτικές παραστάσεις και εμπειρίες από μία χώρα, που έχει ένα τόσο μοντέρνο πολιτικό σύστημα, όσο οι ΗΠΑ, ή να γράψει κάποια πολιτική πραγματεία.
Παράλληλα, ο τέως πρωθυπουργός μπορεί να περάσει και ευχάριστα στον ελεύθερο χρόνο που θα έχει, είτε παρακολουθώντας τους Boston Celtics, μία ομάδα ντυμένη στα πράσινα και με έμβλημα το τριφύλλι, είτε απολαμβάνοντας μοναδικά steaks στο βοστωνέζικο κατάστημα του περίφημου Smith and Wollensky που στεγάζεται στο κάστρο της διασταύρωσης των οδών Columbus και Arlington.

Δεν υπάρχουν σχόλια: