6 Οκτ 2009

Ενώ αγαπούσε να ακούει, μετά αγάπησε να τον ακούουν

Δεν θα κάνουμε μία συνολική αξιολόγηση του κου. Ζαγορίτη, διότι αυτό το έχει κάνει ήδη με την ψήφο του ο πολίτης, ιδιαίτερα ο παραδοσιακός ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας.

Απλά να πούμε, ότι μην διαθέτοντας το πολιτικό μέγεθος του προκατόχου του, αντί να ανοίξει το παιχνίδι της κομματικής συλλογικότητας, ακολούθησε το δρόμο των κομματικών αποκλεισμών. Προτιμότερο θα ήταν να λειτουργεί ως ο συντονιστής της δράσης μίας μεγάλης κομματικής στρατιάς, με ρόλους και καθήκοντα σε πολλούς, αλλά επέλεξε να κλειστεί σε ένα κτίριο με μία μικρή ομάδα συνεργατών που αμφισβητούνταν από πολύ κόσμο για τις ικανότητές τους.

Το χειρότερο όμως είναι ότι παραμορφώθηκε ακόμη και η προσωπικότητά του. Ο άνθρωπος που αγαπούσε κάποτε να ακούει τους άλλους, έγινε ο άνθρωπος που αγαπούσε μόνο να τον ακούουν.

Αν συνέλθει από το σοκ, δει καθαρά τα λάθη του και γίνει ο παλιός καλός Λευτέρης, έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στη ΝΔ.

Σημείωση: Ως μία καλή νέα αρχή, θα μπορούσε ο κος. Ζαγορίτης να καλέσει στα τηλέφωνά τους, όλους τους ανθρώπους που μέχρι και πρόσφατα έκοβε αδίκως από τα ψηφοδέλτια του κόμματος, προκειμένου να προωθήσει κουμπάρους (πως τα πάτε κε. Κουράκο;), κολλητούς και κολλητούς κολλητών και να τους ζητήσει ταπεινά συγχώρεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: