6 Οκτ 2009

Μήπως ποιεί ολίγον τι τη νήσσαν αυτός ο σκεπτικός κύριος;

Τα έκανε μαντάρα σε κρίσιμους κυβερνητικούς τομείς, εκθέτοντας κυβέρνηση και κόμμα.

Ο κος. Καραμανλής υπέπεσε στο λάθος να πιστέψει στις δυνατότητές του, αλλά και εκείνος υπέπεσε στο έγκλημα να δεχτεί ευχαρίστως ρόλους και αποστολές που ήταν βαρείς για τις δικές του πλάτες.

Δημιούργησε προβλήματα η ανεπάρκειά του, αλλά τον κατέστησε αντιπαθή κυρίως η αυταρέσκειά του.

Δεν είναι καθόλου λίγοι οι οπαδοί και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που θεωρούν πρέπον και επιβεβλημένο ότι ο κος. Παυλόπουλος πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα των κων. Σουφλιά και Αλογκοσκούφη και ας κατάφερε να εκλεγεί στην Α' Αθηνών.

Αλλά ο γνωστός σε όλους ως Πάκης, αρέσκεται σε εννοιολογικές, σημασιολογικές κωλοτούμπες προκειμένου να διασώσει το πολιτικό σαρκίο του.

Θα αποχωρήσω, όταν αποχωρήσει ο Καραμανλής, έλεγε ο κος. Πάκης, για να εντυπωσιάσει τους νεοδημοκράτες.

Τώρα, οι κύκλοι του λένε πως εννοούσε ότι θα αποχωρούσε και ο ίδιος, εάν αποχωρούσε από την πολιτική συνολικά και όχι από την πρωθυπουργία ο κος. Καραμανλής.

Αλλά και να παραιτηθεί ακόμη και από βουλευτής ο κος. Καραμανλής, ο κος. Πάκης θα μας πει ότι εφόσον ο πρώην πρωθυπουργός παραμένει ενεργός πολιτικά παράγων του δημοσίου βίου της χώρας, παραμένει και ο ίδιος βουλευτής.

Μήπως πρέπει να μας κάνει και αυτός τη χάρη;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο κακό ακόμη και από του Βατοπεδίου το έκανε ο Παυλόπουλος.
Όταν ένα κόμα ευαγγελίζεται την επανίδρυση του κράτους, αυτό έχει σχέση αποκλειστικά και μόνο με το υπουργείο Δημόσιας Διοίκησης και Εσωτερικών. Αν είδατε τίποτα εσείς να μου πείτε και μένα.
Φρόντισε όμως να διπλασιάσει του αντιδημάρχους και τους αντινομάρχες, να δώσει τα χρήματα στους διπλοθεσίτες δημάρχους,να ευχαριστήσει του λαθρομετανάστες που προτίμησαν στην Ελλάδα και δεν πήγαν κάπου αλλού, να χάσει τον ύπνο του ο φιλήσυχος πολίτης, να απαξιώσει την αστυνομία κλπ. κλπ.
Ο Κων/νος Καραμανλής είχε πεί ότι για να κυβερνήσει στέγνωσε την ψυχή του, ο Κώστας Καραμανλής σ' αυτό δεν του έμοιασε και δεν μπορούσε να αποκεφαλίσει τους ανίκανους.
Αν στο υπουργείο αυτό ήταν ο Σιούφας θα γινόταν πράγματα που θα σημάδευαν την Ελλάδα για 20 χρόνια. Ήταν ο μόνος που μπορούσε._