20 Σεπ 2009

Έβγαλαν "καμένα" τα πλάνα Καραμανλή οι μάγοι της ΝΕΤ

Δε θα σταθούμε καθόλου στο πολιτικό περιεχόμενο της συνέντευξης του κου. Καραμανλή στη ΝΕΤ, ούτε και στις ερωτήσεις του κου. Κουβαρά.

Θα σταθούμε στο τεχνικό κομμάτι.

Μα κανένας, ούτε έστω ένας, δεν πρόσεξε κατά τη διάρκεια του γυρίσματος ότι στα μακρινά και στα μεσαία πλάνα η φιγούρα του πρωθυπουργού "καιγόταν" από το φωτισμό των προβολέων, ενώ στο κοντινό του έπαιζε και μία περίεργη αντανάκλαση πάνω στο πρόσωπό του;

Τόση προχειρότητα επιτέλους, τόσος ερασιτεχνισμός, τόση ασχετοσύνη; Ή μήπως το σύστημα ΠαΣοΚ που ουδέποτε έπαψε να κυριαρχεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, έκανε και πάλι το θαύμα του;

1 σχόλιο:

stathis είπε...

Γιατί να συμφωνήσουν στην αναθεώρηση του άρθρου 24 του Συντάγματος...

... αφού λύνουν τα προβλήματα, εκεί που θέλουν με την υπογραφή τους!

Αυτό αποκαλύφθυκε χθές βράδυ όταν ο Κώστας Καραμανλής παρουσίασε ΦΕΚ όπου με υπογραφή του Υπουργού, τότε, Γιώργου Παπανδρέου αποχαρακτηρίζονται τεράστιες σε έκταση, αναδασωτέες δασικές εκτάσεις στην Ανατολική Αττική, οι οποίες είχαν καεί από πυρκαγιές!

Πρίν λίγες μέρες έκανε δηλώσεις καταγγέλλοντας την Κυβέρνηση με φόντο ( στην κάμερα ) τις φωτιές στην Αν. Αττική και μετά ικανοποιημένος πήγε για "πεταλούδα" στις ακτές πλησίον της Πάτρας!

Και μιλούν αυτοί για περιβάλλον και οικολογία!
Στην Ελλάδα βέβαια είσαι ότι δηλώσεις και αυτοί δηλώνουν κατά καιρούς ότι θέλουν και ότι "παίζει"!

Κάνουν το μαύρο άσπρο και ανάποδα!
Ό,τι και να κάνετε καλοπληρωμένα γιουσουφάκια της διαπλοκής και του κατεστημένου πρόκειται για καραμπινάτη υπόθεση πελατειακών σχέσεων και οικολογικής παράβασης που ακουμπά τον ίδιο το Γιώργο.

Ακουμπά τον κανακάρη σας!
Τη στιγμή που όπου πάει και όπου σταθεί καταγγέλλει την κυβέρνηση για έλλειψη οικολογικών ευαισθησιών και πελατειακές σχέσεις!

Την υπογραφή σου πρέπει να προσέχεις πάντα που την βάζεις!
Σε όλα τα χωριά της Ελλάδας οι αγρότες βιώνουν τις ακρότητες των «χαρακτηρισμών» και των «δασικών εκτάσεων». Οι οικολόγοι, τα χρυσά αγόρια και τα καλοπληρωμένα γιουσουφάκια του κινήματος βάλθηκαν να μας τρελάνουν τελείως. Ερμηνεύουν τους νόμους όπως τους συμφέρει.

Τεράστιες εκτάσεις σε όλα τα χωριά της Ελλάδας, ακόμα και μέχρι πριν λίγα χρόνια καλλιεργήσιμες και σχεδόν μόνο με γαϊδουράγκαθα, έχουν κηρυχθεί δασικές ή αναδασωτέες "εκτάσεις"!
Για να αποχαρακτηριστούν χρειάζονται πελατειακές σχέσεις, υπογραφές από ψηλά και τώρα όπως αποδεικνύεται …. πρόεδρο Γιώργο!

Χιλιάδες αγρότες βρίσκονται στα δικαστήρια και διεκδικούν χωρίς κανένα αποτέλεσμα αποχαρακτηρισμούς εκτάσεων και είναι αδύνατη η κατάληξη ευνοϊκής ρύθμισης υπέρ των αγροτών και μιλάμε ακόμα και για εκτάσεις φαλακρές.
Δεν έχουν Γιώργο!
Πως η Ανθούσα καταφέρνει να αποχαρακτηρίσει έκταση που την αφορά;
Με την υπογραφή του Γιώργου.
Απ’ ό,τι φαίνεται μούγκα και οι ψευτοευαίσθητοι οικολόγοι που είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να κάψουν το κέντρο της Αθήνας!

Σκεφτείτε το διαφορετικά. Σκεφτείτε αν ο Καραμανλής ή η Ντόρα είχαν βάλει την υπογραφή τους για τον αποχαρακτηρισμό της Ανθούσας τι θα γινότανε σήμερα! Κόλαση! Σκεφτείτε τι θα λέγανε οι συνιστώσες του Σύριζα και οι οικολόγες του Τρεμόπουλου!
Κυρίως όμως τα διαπλεκόμενα και οι "νταβατζήδες"!

Μία ιδέα του exastal και με δικά μας σχόλια!