20 Σεπ 2009

Πως και δεν τους βάλατε και αυτούς στο Επικρατείας;;

Για να μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία για το πόσο λογαριάζουν στη Νέα Δημοκρατία το ίδιο τους το κόμμα, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας δε μπήκε ούτε ένας κομματικός, κάτι που συνηθιζόταν άλλοτε.

Αντιθέτως, το ψηφοδέλτιο σφίζει από την παρουσία διαφόρων κυβερνητικών, παρ' όλο που οι κυβερνητικοί (όχι οι συγκεκριμένοι, αλλά γενικότερα) ήταν εκείνοι που έφεραν τη ΝΔ να "φλερτάρει" με τα χαμηλότερα εκλογικά ποσοστά στην Ιστορία της.

Λίγα παραδείγματα...

- Γιώργος Σουφλιάς, Υπουργός Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων

- Δημήτρης Σιούφας, πρόεδρος Βουλής, υπουργός Ανάπτυξης 2004-2007

- Ευγενία Τσουμάνη, Γενική Γραμματέας Ισότητας του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης

- Ευάγγελος Αντώναρος, εκπρόσωπος της κυβέρνησης

- Ισμήνη Κριάρη, Ειδική Γραμματέας Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και Παιδείας Ομογενών στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων

- Νίκη Γκοτσοπούλου, Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων

- Γιάννης Οικονόμου, Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή

Αλήθεια, πως και λείπουν οι κοι. Κλαδάς και Ζαχόπουλος, που στη φωτογραφία εικονίζονται με τον προϊστάμενό τους στο υπουργείο Πολιτισμού κο. Λιάπη;

Απορία: Μιλώντας για έλλειψη κομματικών στο ψηφοδέλτιο, θα θέλαμε να ξέρουμε αν θεωρεί σωστό και δίκαιο ο κος. Καραμανλής ότι ενώ κρατούσε δεσμευμένη την γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος του κόμματος κα. Πατριανάκου να εργάζεται στη Λυκείου 15, εφτά μέρες τη βδομάδα, από τις 9.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα, αίφνης την έστειλε να κάνει προεκλογική εκστρατεία είκοσι ημερών στη μακρινή Λακωνία, ως ανθυποψήφια του έχοντος την πλήρη στήριξη του κόμματος της Αραβαντινού 1 κου. Αποστολάκου και του αδίστακτου όταν έρχεται η στιγμή να διαφυλάξει την έδρα του, κου. Σκανδαλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: