25 Σεπ 2009

Χτύπα κι άλλο θα τ' αντέξω δεν πεθαίνω έτσι απλά θα παλέψω



Eίναι γνωστός ο μαζοχισμός των μεγαλοστελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Αν δεν βρίσεις υπουργό και δεν τον λοιδορήσεις, αποκλείεται να σε μετρήσει στα σοβαρά και αυτό φαίνεται πως το έχουν εμπεδώσει καλά διάφοροι δημοσιογράφοι.

Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα ο πολιτικός συντάκτης και παρουσιαστής του "Αποκαλυπτικού Δελτίου" του Extra3 κος. Παπαγιάννης, γνωστός στην πιάτσα και με το παρωνύμιο "Καλαπόδης" που στο προηγούμενο blog που όλοι λένε πως διαχειριζόταν, το pressmme στόλιζε με κοσμητικά επίθετα από το πρωί μέχρι το βράδυ τον υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης, Αποκέντρωσης, Δημόσιας Τάξης, Επικράτειας, ΜΜΕ (ουφ, σταματάμε εδώ να πάρουμε ανάσα) κο. Παυλόπουλο. Φτάνοντας έως το σημείο μάλιστα, να τον εμπλέκει με "φωτογραφικές" αναφορές και περιγραφές σε περίεργες υποθέσεις με διαμερίσματα στην Κυψέλη, καβγάδες με σπασμένα δόντια, κλινικές στο Περιστέρι και διάφορα άλλα ανήκουστα!

Και όμως, προχθές το βράδυ ο κος. Παυλόπουλος πήγε και στρογγυλοκάθησε στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" λες και δεν έτρεχε κάστανο. Προφανώς, τη βρίσκει με την τακτική που ακολουθεί ο δυναμικός κος. Καλαπόδης τόσο απέναντι στο πρόσωπό του, όσο και απέναντι στη ΝΔ και εις ένδειξη ευαρέσκειας παρευρέθηκε στο βραδινό panel του Extra3.

2 σχόλια:

Antilogos είπε...

Τί να σχολιάσεις και για αυτόν.....


Μάλλον ισχύει το πρώτο Υ.Γ της ανάρτησης αυτής....
http://antilogos-gr.blogspot.com/2009/09/blog-post_7195.html

Ανώνυμος είπε...

Το προσωνύμιο Καλαπόδης μου θυμίζει Μαφία. Είναι έτσι;..