22 Αυγ 2009

Νταλκάς βαρύς με βάρεσε;


Όπως κάθε Σάββατο ανελλιπώς, έτσι και σήμερα έκανε την κλασσική του επίθεση στη Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας κα. Πατριανάκου, μέσα από την παραπολιτική στήλη που επιμελείται στην εφημερίδα «Αξία» ο πολιτικός συντάκτης κος. Κουρτάκης.
Από τότε που ανέλαβε χρέη η κα. Πατριανάκου στο Σχεδιασμό, ο κος. Κουρτάκης την καταδιώκει χρησιμοποιώντας όλα τα ΜΜΕ στα οποία διατηρεί συνεργασία, ή δίνει παραπολιτικά σχόλια («Αξία», «Πρώτο Θέμα», «Στο Καρφί», «Αθήνα 9,84», parapolitika.gr κ.α.), χωρίς να της δώσει περίοδο χάριτος ούτε μια μέρα.

Το μένος του κου. Κουρτάκη, από κάποιους αποδίδεται σε δύο παράλληλα γεγονότα, ότι ο ίδιος ανήκει στο δημοσιογραφικό κύκλο επιρροής της κας. Μπακογιάννη και ότι η κα. Πατριανάκου αποτελεί επιλογή του κου. Καραμανλή. Αλλά ο αντίλογος λέει, ότι ποτέ δε θα επέτρεπε η κα. Μπακογιάννη σε άνθρωπό της να λοιδορεί τόσο συστηματικά και απροκάλυπτα ένα στέλεχος που βρίσκεται κοντά στον πρωθυπουργό.

Άλλοι λένε, ότι ο κος. Κουρτάκης αποδίδει γλαφυρά το θυμό του στενού του φίλου κου. Καραχάλιου, όχι μόνο για την απόλυσή του από το κόμμα, αλλά και για το γεγονός ότι η διάδοχός του, εργάζεται είκοσι-πέντε ώρες το εικοσιτετράωρο, έχοντας κάνει το περίπτερο που παρέλαβε, ξανά σούπερ-μάρκετ. Ο εδώ αντίλογος όμως λέει, ότι έχοντας απολυθεί από το σύστημα του ίδιου του κου. Καραμανλή και μην επιτυγχάνοντας ακόμη να ενσωματωθεί στο σύστημα της κας. Μπακογιάννη, ο κος. Καραχαλιος δεν έχει πολλά περιθώρια για νέα μέτωπα και κόντρες.

Τέλος, όσοι αρέσκονται στα γουστόζικα καλαμπούρια, υποθέτουν ότι τέτοιο μένος, που καταντά τελικά εμμονή, μόνο σε έναν απελπισμένο άνθρωπο που γνωρίζει τον ατελέσφορο έρωτά του στα μάτια μίας αλύγιστης και αδιάφορης γι’ αυτόν γυναίκας, μπορεί να αποδοθεί. Λέτε; Πάντως, όπως λέει και το γνωστό τραγούδι…
«Η αγάπη θέλει δύο για να ζεσταθεί,
να παλέψει με το κρύο να στεριώσει να σταθεί»

Δεν υπάρχουν σχόλια: