13 Ιαν 2010

Τόσοι πολλοί οι αξιωματούχοι, που δεν έχουν που να τους βολέψουν!

Μιλώντας για τον ορισμό γραμματέων, αλλά και τομεαρχών από τον κο. Αντώνη Σαμαρά, να σας αποκαλύψουμε ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει τόση ανάγκη, αλλά και τόση πρεμούρα να τακτοποιήσει όσο το δυνατό περισσότερα από τα ετερόκλητα στοιχεία που τον βοήθησαν να αναδειχθεί νικητής, που δεν έχει πλέον που να τους βάλει!

Οι τομεάρχες, που είναι βουλευτές όλοι τους, έχουν τα πολιτικά γραφεία τους, αλλά οι γραμματείς και οι αναπληρωτές τους, για να καταφέρουν να βολευτούν όλοι μαζί, χρειάζεται η ΝΔ να νοικιάσει το μισό Πύργο των Αθηνών, Κηφισίας και Αλεξάνδρας γωνία.

Για να καταλάβετε, ενώ στη δωδεκαετία του κου. Κώστα Καραμανλή στην προεδρία του κόμματος, το συμβούλιο τομεαρχών, αλλά και το διαγραμματειακό συμβούλιο, συνέρχονταν σε ξεχωριστές συνεδριάσεις μέσα στην Αίθουσα Εκτελεστικού, γύρω από ένα μεγάλο οβάλ τραπέζι συσκέψεων, τώρα, έχει επιστρατευτεί η μεγάλη Αίθουσα Κήπου (η οποία δε γνωρίζουμε εάν ονομάζεται ακόμη και σήμερα «Αίθουσα Κωνσταντίνου Μητσοτάκη», ή την πήρε το σφουγγάρι την ονομασία), ακριβώς στην όπισθεν πλευρά του νεοκλασσικού, ενώ χρησιμοποιείται ένας μεγάλος αριθμός μικρότερων ορθογώνιων τραπεζιών, διατεταγμένων σε σχήμα «Π».

Προφανώς, ο κος. Σαμαράς, ως γνήσιος Καίσαρ, δεν αρκείται στην προτίμηση του όχλου, αλλά θέλει να οργανώσει και τάγμα Πραιτοριανών. Εμείς, τους εν καιρώ σφετεριστές του θρόνου, μπορούμε να τους διακρίνουμε από τώρα κιόλας. Ο Βρούτος δεν γνωρίζουμε ποιος πρόκειται να είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: