22 Ιαν 2010

Τον στέλνουν πίσω στο Δημόσιο να τον κατασπαράξουν οι Πρασινοφρουροί;

Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις άρσεων στις αποσπάσεις υπαλλήλων, ειδικά σε στελέχη που ανήκουν στον στενό πυρήνα συνεργατών ανθρώπων τους οποίους ο κος. Αντώνης Σαμαράς θεωρεί αντιπάλους του, όπως συμβαίνει με τον κο. Σωτήρη Καραντζά που αποτελεί alter ego του Δημάρχου Αθηναίων κου. Νικήτα Κακλαμάνη, ή που έχουν «φακελωθεί» από τη Ρηγίλλης ότι στήριξαν την κα. Ντόρα Μπακογιάννη, όπως συμβαίνει με τον κο. Σεραφείμ Λιάπη, τέως υποδιοικητή του ΙΚΑ και τον κο. Κώστα Πάσχο, τέως πρόεδρο σε ΗΣΑΠ και Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας.

Εάν παραδείγματα σαν τα προηγούμενα αποτελούν απτές αποδείξεις για ένα οριστικό ξεκαθάρισμα που επιχειρούν οι Σαμαρικοί απέναντι σε όλα τα στελέχη που δε βρίσκονται στο στρατόπεδο της άμεσης ή έμμεσης επιρροής τους, τι να πει άραγε κανείς για στελέχη που υποστήριξαν με σθένος και αυταπάρνηση την υποψηφιότητα του Μεσσήνιου πολιτικού και όπως φημολογείται, τα παίρνει και αυτά για τα καλά το «σφουγγάρι».

Χαρακτηριστικότερη περίπτωση, εκείνη του τέως διοικητή του ΟΑΕΔ και πολιτευτή στη Β’ Αθηνών, κου. Γιώργου Βερναδάκη.

Ο κος. Βερναδάκης είχε πάρει σχεδόν … «επ’ ώμου» το Δήμο Παλαιού Φαλήρου όπου κατοικεί, ο οποίος εθεωρείτο αμιγώς «μητσοτακικός» λόγω της παρουσίας του δημάρχου κου. Διονύση Χατζηδάκη. Και όμως, ο κος. Σαμαράς επικράτησε και εκεί, με τον κο. Βερναδάκη να δίνει τον καλύτερό του εαυτό γι’ αυτή την υπόθεση. Μέχρι και την ημέρα των εκλογών, κυκλοφορούσε στο εκλογικό κέντρο με κονκάρδες και αυτοκόλλητα του κου. Σαμαρά. Τόσο πολύ εξετέθη υπέρ του νυν προέδρου της ΝΔ!

Όλοι θεωρούσαν βέβαιο ότι λόγω της πολυετούς τριβής του με τα συνδικαλιστικά, της γνώσης του πάνω στον τομέα της Απασχόλησης, της παρουσίας του στην κορυφή της διοίκησης του ΟΑΕΔ, της εμπειρίας του ως διευθυντή της άκρως σημαντικής γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος παλαιότερα πριν δέκα χρόνια, ο κος. Βερναδάκης θα οριζόταν τουλάχιστον αναπληρωτής γραμματέας κάπου. Η πλήρης απουσία του ονόματός του από τους ορισμούς γραμματέων και αναπληρωτών, εξέπληξε τους πάντες. Και τώρα, είναι έτοιμοι να τον «ξηλώσουν» εντελώς από το κόμμα όπου ήταν αποσπασμένος, στέλνοντάς τον πίσω στην οργανική του θέση.

Σημειώστε, ότι για μία ολόκληρη ζωή, ο κος. Βερναδάκης υπήρξε ένα σκληρό αγκάθι μέσα στο σώμα του πασοκικού συνδικαλιστικού συστήματος, τόσο για το γεγονός ότι ήταν σκληρός Νεοδημοκράτης, όσο κυρίως διότι γνωρίζει το φάκελο Ανεργία-Απασχόληση καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο και έβγαζε πάντοτε στη φόρα τα λάθη, τις αμέλειες, αλλά και τις πολιτικές κομπίνες των «Πρασινοφρουρών». Αλλά και τις τελευταίες ημέρες, ο κος. Βερναδάκης έχει ανοίξει μέτωπο πολιτικής μάχης με τον υπουργό Εργασίας κο. Ανδρέα Λοβέρδο και τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ κο. Γιάννη Παναγόπουλο, κατατροπώνοντάς τους με επιχειρήματα και με στοιχεία.

Και ναι, αυτό τον άνθρωπο ετοιμάζονται οι Σαμαρικοί να ρίξουν ως απλό υπάλληλο στα χέρια και στα δόντια των Πασόκων που ευχαρίστως θα τον διαμέλιζαν. Δεν τους κάνει ούτε καν ως απλός συμβουλος για το εργασιακό δηλαδή;

«Σφουγγάρι» !!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ.ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ.ΕΙΧΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ