22 Ιαν 2010

Άντε στα πενήντα-πέντε (και βάλε) να πέσεις μέσα στη φωλιά των Πασόκων!

Το πογκρόμ απομακρύνσεων σε στελέχη που είναι αποσπασμένα στο κόμμα, αναμένεται να γίνει αμέσως μετά την αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ούτως ώστε να αποφύγει το σύστημα της Ρηγίλλης μία μαζική, οργανωμένη κλίμακα αντιδράσεων.

Λέγεται ότι στην λίστα προγραφών, βρίσκεται ψηλά ο αδελφός του κου. Ισίδωρου Κούβελου, συζύγου της κας. Ντόρας Μπακογιάννη, Θάνος. Μιλάμε δηλαδή για μία ευθεία πρόκληση του κου. Αντώνη Σαμαρά, απέναντι στην αντίπαλό του, στις εκλογές.

Το «σφουγγάρι» πλησιάζει επικίνδυνα και στον κο. Γιάννη Χατζή, τέως αναπληρωτή γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος. Ο κος. Χατζής, πέρα από παλαιό στέλεχος που έχει διαγράψει μία ξεχωριστή πορεία προσφοράς και δημιουργικότητας μέσα στο κόμμα, είναι και ένας άνθρωπος πράος, καλοσυνάτος και αγαπητός στους περισσότερους Νεοδημοκράτες. Τον «σφουγγαρίζουν» κι αυτόν οσονούπω, καθώς χρεώνεται απευθείας στον κο. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, του οποίου ο κος. Χατζής αποτελεί στενότατο συνεργάτη και έμπιστο φίλο από τα νιάτα τους στην ΟΝΝΕΔ.

Φανταστείτε τώρα, τον κο. Χατζή στην ηλικία των πενήντα-πέντε και βάλε χρόνων, να επιστρέφει στην οργανική του θέση στο Δημόσιο, περιστοιχισμένο από αφιονισμένους Πασόκους. Βέβαια, από την άλλη, οι Πασόκοι μπορεί να αποδειχτούν πιο ανθρώπινοι από τoυς «γενίτσαρους» που έχουν κατακλύσει τη ΝΔ.

Τέλος, για τον κο. Χατζή υπάρχει μία σοβαρή εκκρεμότητα αναφορικά με το μέλλον του περιοδικού «Μετεξέλιξη» στο οποίο είναι εκδότης και κάτοχος του τίτλου. Αυτή, αναμένεται να συζητηθεί σε συνάντησή του με τον ίδιο τον κο. Σαμαρά, εάν και όποτε γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: