21 Δεκ 2009

Η Μάρα «ταχυδρομεί» τις τοποθετήσεις νέων κομματικών αξιωματούχων της ΝΔ

Το κόμμα δεν το έχει ανακοινώσει αν και αποτελεί σχεδόν ειλημμένη απόφαση. Έσπευσε όμως να το αναγγείλει από την ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού Star της οποίας προΐσταται η κα. Μάρα Ζαχαρέα, σύζυγος του κου. Θόδωρου Ρουσόπουλου:

«Αναπληρωτής γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού στη ΝΔ αναλαμβάνει ο Πάνος Λειβαδάς.
Πρόκειται για ένα έμπειρο με την πολιτική στρατηγική στέλεχος και προσωπικό φίλο του Αντώνη Σαμαρά, που αν και «low profile» συνέβαλλε με τις γνώσεις του στην χάραξη μιας νικηφόρου τακτικής για τον Μεσσήνιο πολιτικό.
Ο Πάνος Λειβαδάς είχε διατελέσει Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, με υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο τον Θόδωρο Ρουσόπουλο. Ήταν επίσης βασικό μέλος της ομάδας του «πρωινού καφέ» στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία ανέλυε την πολιτική επικαιρότητα και εισηγείτο ανάλογα τη διαμόρφωση συγκεκριμένης στρατηγικής της προηγούμενης κυβέρνησης».

Αν και ο κος. Λειβαδάς πράγματι αποτελεί προσωπικό φίλο του κου. Σαμαρά και εργάστηκε για την καμπάνια του, δεν ξέρουμε εάν και κατά πόσο συμφωνούν όλοι όσοι τον γνωρίζουν με την εκτίμηση της κας. Ζαχαρέα για την εμπειρία του στην πολιτική στρατηγική. Σε αυτό το ζήτημα πάνω, οι απόψεις όχι απλά διίστανται, αλλά κατατείνουν προς το συμπέρασμα ότι ο κος. Λειβαδάς, ως Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης, ήταν από τους κύριους υπεύθυνους για την εσφαλμένη εικόνα που παρουσίαζε η κυβέρνηση προς τα έξω, αλλά δυστυχώς και για την εσφαλμένη εικόνα που είχε και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός κος. Κώστας Καραμανλής για την κυβέρνησή του. Το αστείο είναι, ότι μέσα στην έπαρση και στο ναρκισσισμό που ανέκαθεν χαρακτήριζε το αποκαλούμενο σύστημα Ρουσόπουλου, η κα. Ζαχαρέα διαφημίζει ότι ο κος. Λειβαδάς «ήταν επίσης βασικό μέλος της ομάδας του «πρωινού καφέ» στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία ανέλυε την πολιτική επικαιρότητα και εισηγείτο ανάλογα τη διαμόρφωση συγκεκριμένης στρατηγικής της προηγούμενης κυβέρνησης». Θα ήμασταν βέβαιοι ότι με μία έκφραση σαν αυτή, η κα. Ζαχαρέα έχει βάλει σκοπό να «κάψει» τον κο. Λειβαδά, διασύροντάς τον, όχι απλά ως αυτουργό, αλλά ως πρωταίτιο για το επικοινωνιακό Βατερλώ του Μεγάρου Μαξίμου, αλλά όταν διαβάσαμε ότι τον παρουσιάζει ως συνεργάτη του συζύγου της «υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Θόδωρου Ρουσόπουλου», απλά καταλάβαμε ότι κανένας από δαύτους δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα από το τι πραγματικά συνέβη την ολέθρια εκείνη ημέρα της 4ης Οκτωβρίου.

Τελικά, δεν είναι μονάχα μοιραίοι. Είναι και αδαείς. Ή μήπως αμετανόητοι;

3 σχόλια:

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ POLEATICS ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΙΣ 29 /11/2009 ΈΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΘΕΝ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

POLEATICS (προφέρεται "πολίτικς") είπε...

Αν έτσι πιστεύετε, προφανώς έτσι είναι..

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΔΙΑΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΕΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ