3 Νοε 2009

"Θύμα" της ανεξήγητης έλξης του Σινγκ-Λούλη πέφτει και η Ντόρα;Ετεροχρονισμένο, αλλά πρέπει να το επισημάνουμε απαραιτήτως...

"Θύμα" της φιλοσοφικής επιρροής, αλλά και της μαγνητικής έλξης που ασκεί ως πρόσωπο ο Σιχ πρωθυπουργός της Ινδίας Μανμόχαν Σινγκ έχει πέσει εσχάτως και η υποψήφια για πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κα. Ντόρα Μπακογιάννη. Αυτό, αποδεικνύεται ξεκάθαρα από το γεγονός ότι προσφάτως η πρώην υπουργός Εξωτερικών παρασύρθηκε και εκείνη να χαρακτηρίσει τη Νέα Δημοκρατία "φθαρμένο προϊόν".

Θυμίζουμε ότι ο Ινδός ηγέτης, ο οποίος στις λίγες ημέρες που ξεκλέβει από το φόρτο και την ένταση της άσκησης των πρωθυπουργικών του καθήκοντων στην Ινδία, συνηθίζει να "δραπετεύει" από τη χώρα του και να κυκλοφορεί στην Αθήνα, μεταμφιεσμένος σε μυστηριώδη πολιτικό αναλυτή, με το ψευδώνυμο Γιάννης Λούλης (όπως είχε αποκαλύψει κατ' αποκλειστικότητα σε ανάρτησή του το Poleatics), ήταν εκείνος που σε άρθρο του σε ελληνική εφημερίδα στην αρχή της περιόδου προεδρείας υπό τον Κώστα Καραμανλή είχε χαρακτηρίσει τη Νέα Δημοκρατία "φθαρμένο προϊόν" προκαλώντας πολιτικό σάλο και κύμα μαζικών εσωκομματικών αντιδράσεων. Και αυτό, διότι ήταν ήδη σύμβουλος του κου. Καραμανλή και διευθυντής του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Ο κος. Σινγκ, γνωστός σε μας ως κος. Λούλης, έχει ένα τρόπο να σαγηνεύει κάθε νέο πρόεδρο της ΝΔ που είναι έτοιμος να αναλάβει καθήκοντα, από τον κο. Μιλτιάδη Έβερτ έως τον κο. Κώστα Καραμανλή και φαίνεται πως ιδιαίτερα ευεπηρέαστη σε αυτή την ανεξήγητη ικανότητα του Ινδού πολιτικού, μα πάνω απ' όλα φιλοσόφου να ασκεί έλξη στον συνομιλητή του και να τον εγκλωβίζει στις απόψεις του, αποδεικνύεται και η κα. Μπακογιάννη.
"Αυτά είναι κόλπα ζόρικα που κάνουν στην Ινδία", όπως είχαν τραγουδήσει και οι αγαπημένοι μας Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας...

Σημείωση 1: Επαναφέρουμε τις φωτογραφίες, οι οποίες ως συνταρακτικά ντοκουμέντα επιβεβαιώνουν και στον πιο δύσπιστο αναγνώστη πως Μανμόχαν Σινγκ και Γιάννης Λούλης είναι ένα πρόσωπο.

Σημείωση 2: Αληθεύει ότι ο κος. Σινγκ και πάλι πέταξε το γαλάζιο τουρμπάνι από το κεφάλι και την κοπάνησε από την Ινδία, μόνο και μόνο για να εμφανιστεί στην Κεντρική Επιτροπή του περασμένου Σαββάτου; Εμείς δεν τον είδαμε, αλλά υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι που επιμένουν ότι όντως ήταν παρών.

Και ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ: Ευχαριστούμε τον φίλο Mediakia που μας επανέφερε στο δρόμο της σωστής πληροφόρησης υποδεικνύοντάς μας τις προάλλες, ότι ο κ. Σινγκ δεν είναι Ινδουϊστής, αλλά Σιχ. Mediakia σου είμαστε ευγνώμονες για την υπόδειξή σου και να μας συγχωρείς για την αβλεψία μας. Και εμείς σε διαβάζουμε φανατικά και σε τσεκάρουμε κάθε-τρεις και λίγο, καθώς, όχι μόνο είσαι εξαιρετικά ενημερωμένος για τα νεοδημοκρατικά, αλλά και για τα διεθνή θέματα, αλλά παράλληλα, κοιτάζεις να μένεις μακριά από συμπεριφορές σαν εκείνες που έχει ο κάθε ...χλιμίντζουρας, που παριστάνει τον Πάπα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: