24 Οκτ 2009

Απαντάμε στο Mediakia με όλη την αλήθεια για τον κο. Λούλη
Στοιχεία και πληροφορίες για το ρόλο του κου. Γιάννη Λούλη στα νεοδημοκρατικά πράγματα ή και γενικότερα, μας καλεί να δώσουμε με δύο απανωτές αναρτήσεις του στο blog του ο φίλος Mediakias. Μπορείτε μάλιστα να τις διαβάσετε, την πιο πρόσφατη κάνοντας κλικ εδώ και την πρώτη, κάνοντας ξανά κλικ ακριβώς εδώ.

Επειδή βλέπουμε πως ο Mediakias, το 'χει μεγάλη έγνοια τι εστί Λούλης και παράλληλα, το ενδιαφέρον της νεοδημοκρατικής βάσης γύρω από αυτό το καυτό ερώτημα ολοένα και κορυφώνεται, το Poleatics αποφάσισε να λύσει επιτέλους την πολυετή σιωπή του και να δώσει στη δημοσιότητα όλες τις πληροφορίες που είχε για τή διπλή ζωή και το διπλό ρόλο του κου. Λούλη.

Λίγες, έως ελάχιστες μέρες το χρόνο, ο κος. Λούλης κατοικούσε στην Αθήνα, όπου παρουσιαζόταν ως πολιτικός αναλυτής και σύμβουλος των περισσοτέρων από τους προέδρους της Νέας Δημοκρατίας από τον κο. Μητσοτάκη και μετά. Για το υπόλοιπο διάστημα, όλοι έχαναν από τα μάτια τους αυτό τον ιδιόρρυθμο και περίεργο άνδρα με αποτέλεσμα να διερωτώνται εάν επρόκειτο για άνθρωπο ή για φάντασμα.

Αποκαλύπτουμε λοιπόν, ότι μόνιμος τόπος κατοικίας του κου. Λούλη ήταν και είναι η μακρινή Ινδία, στην οποία έχει εκλεγεί και κυβερνά ως πρωθυπουργός, με το όνομα Μανμόχαν Σινγκ. Πως προέκυψε αυτό; Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί και για αυτό το λόγο δε θεωρούνται απολύτως ασφαλείς, ως προς το παρόν τουλάχιστον, κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη Μεγάλη Βρετανία, ο κος. Λούλης μυήθηκε στον Ινδουϊσμό, έμαθε την επίσημη ινδική γλώσσα και τελικά, επεδίωξε και κατόρθωσε να αποκτήσει και την υπηκοότητα της ασιατικής χώρας. Οι Ινδοί, εκστασιασμένοι από την πολιτική του γνώση και το φιλοσοφικό του μεγαλείο, τον ανέδειξαν σε διάφορα υψηλά αξιώματα, με τελευταίο, εκείνο του πρωθυπουργού.

Πως δεν είχαμε πάρει χαμπάρι εδώ στην Ελλάδα όλη αυτή την φοβερή ιστορία; Είναι απλό. Στα δελτία ειδήσεων των καναλιών μας βλέπουμε Τράγκα και Μακρή, Καψή και Οικονομέα, Αυτιά και Βερύκιο, αλλά όχι διεθνείς ειδήσεις. Επομένως, που να διαπιστώσουμε την ύπαρξη και τη δράση του κου. Λούλη ως πρωθυπουργού Σινγκ; Μόνο η ΕΡΤ παίζει κάποιες διεθνείς ειδήσεις, αλλά και πάλι, τα πασοκάκια εκεί, αρκούνται να παίζουν δυσφημιστικά βίντεο για τους κκ. Μπερλουσκόνι και Σαρκοζί, εκτονώνοντας τα αντιδεξιά τους απωθημένα. Για τον κο. Λούλη - Σινγκ, ούτε βίντεο, ούτε αναφορά.

Για του λόγου το αληθές, σας παραθέτουμε αδιάψευστα τεκμήρια. Στο μονό πορτραίτο, βλέπετε τον κο. Λούλη όπως εμφανιζόταν στην Ελλάδα υπό την ιδιότητα του πολιτικού αναλυτή. Στις διπλές φωτογραφίες, βλέπετε τον κο. Λούλη ως πρωθυπουργό Σινγκ, καμουφλαρισμένο με ένα γαλάζιο τουρμπάνι, μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό μας κο. Καραμανλή, ενώ σε εκείνη με το πλήθος, μπορείτε να διακρίνετε έως και τον πρώην Διευθυντή Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου και νυν βουλευτή Αργολίδας κο. Ανδριανό. Στην επίσκεψη εκείνη, ο κος. Καραμανλής είχε μεταβεί στην Ινδία για να λάβει ειδικές συμβουλές από τον κο. Λούλη γύρω από το πως θα μπορούσε να σωθεί η ΝΔ από το δημοσκοπικό της κατήφορο και όλοι οι θεατές και παριστάμενοι είχαν την εντύπωση πως οι δύο άνδρες συνομιλούσαν για ελληνοϊνδικές εμπορικές και άλλες διμερείς συναλλαγές. Ο μοναδικός από τους παρισταμένους που γνώριζε την πραγματικότητα ήταν ο κος. Ανδριανός που κρατούσε και σημειώσεις.

Τώρα πια ξέρετε ολόκληρη την αλήθεια και εσείς και ο Mediakias.

Δεν υπάρχουν σχόλια: