24 Νοε 2009

Ποια άλλη παρουσία φιλοξενεί το στρατηγείο της Βασιλίσσης Σοφίας

Μια που έγινε αναφορά στο στρατηγείο του κου. Σαμαρά στη διεύθυνση Βασιλίσσης Σοφίας 4, να σας ενημερώσουμε και ποιο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας εδρεύει πλέον εκεί μέσα, σύμφωνα με πληροφορίες «κατασκόπων» μας, αφού στο υπηρεσιακό του γραφείο πατάει πλέον αραιά και που. Πρόκειται για την κα. Φεβρωνία Πατριανάκου, νυν γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος.

Όταν μετά το ατυχές και για την ίδια εκλογικό αποτέλεσμα της 4ης Οκτωβρίου, που την έφερε πέμπτη στη σειρά κατάταξης, ανάμεσα σε πέντε υποψηφίους στην εκλογική Περιφέρεια Λακωνίας, η κα. Πατριανάκου έλεγε σε όσους την ρωτούσαν ότι θα ασχολιόταν πλέον με τις δουλειές της, η εντύπωση που επικρατούσε ήταν ότι η πρώην βουλευτής θα επέστρεφε στα συμβόλαια πώλησης απορριμματοφόρων και κάδων απορριμμάτων σε δήμους. Λίγοι κατάλαβαν ότι οι δουλειές στις οποίες θα επέστρεφε η κα. Πατριανάκου, αφορούσαν στην ευόδωση των πολιτικών φιλοδοξιών του κου. Σαμαρά. Και χρησιμοποιούμε τη λέξη «επέστρεφε», διότι η γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, είχε περάσει για κάποιο διάστημα από την Πολιτική Άνοιξη ως στέλεχος, παρότι απέφευγε να το αναφέρει στο βιογραφικό της σημείωμα.

Πάντως, κάποιοι αιφνιδιάστηκαν από τη διαρροή της πληροφορίας ότι η κα. Πατριανάκου εργάζεται για την εκλογή του κου. Σαμαρά. Όχι τόσο λόγω του γεγονότος ότι η θεσμική της θέση μέσα στο κόμμα δε θα της επέτρεπε καμιά ενεργή ανάμιξη υπέρ ενός υποψηφίου (η κα. Παπακώστα, γραμματέας Γυναικών του κόμματος, έχει «ξεσαλώσει» υπέρ του κου. Σαμαρά εξάλλου, χωρίς να την επαναφέρει κανείς αρμόδιος, όπως π.χ. ο κος. Ζαγορίτης, στην ορθή τάξη), αλλά κυρίως, βασιζόμενοι στην εντύπωση ότι η κα. Πατριανάκου δεν ακουγόταν στους συνομιλητές της να έχει περί πολλού τον κο. Σαμαρά, με βάση την εμπειρία της στην ΠΟΛΑΝ τουλάχιστον.

Είτε αποφάσισε να δώσει στο Μεσσήνιο πολιτικό μία δεύτερη ευκαιρία να γίνει ο ηγέτης της προτίμησής της, είτε επηρεάστηκε από τους παλιούς αβερωφικούς συνάδελφούς της στη Νεολαία για να ενταχτεί στο σύστημα του κου. Σαμαρά, είτε η εξουσία (έστω και εσωκομματική) είναι ένα πολύ γλυκό φρούτο για να στερηθεί κανείς τη γεύση του, έστω και αν ισχυρίζεται δημοσίως πως δεν το ‘χει πια καμιά ανάγκη.

Αξίζει να προσθέσουμε, ότι από τους πέντε υποψηφίους της Λακωνίας, οι τέσσερις, δηλαδή οι κκ. Δαβάκης, Σκανδαλάκης, Ματάλας και Πατριανάκου είναι με τον κο. Σαμαρά και ο ένας, ο κος. Αποστολάκος, με την κα. Μπακογιάννη. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι αν η κα. Πατριανάκου ήθελε να χτυπήσει μία έδρα στις επόμενες εκλογές, θα τη συνέφερε να ταχτεί με την κα. Μπακογιάννη, διότι στους «σαμαρικούς» της Περιφέρειας, έχει ήδη δημιουργηθεί το αδιαχώρητο. Από την άλλη πλευρά, παίρνοντας την κρυάδα της ήττας πρόσφατα, ενδέχεται να έχει καταλήξει ότι τα δοτά αξιώματα είναι πιο ευπρόσδεκτα. Άλλωστε, έχει συνηθίσει από τα μικράτα της σε αυτά, όταν ο πατέρας της κας. Μπακογιάννη την είχε ορίσει νομάρχη Κυκλάδων πριν κλείσει καν τα τριάντα.

Σημείωση: Αν πέφτουμε έξω σε οτιδήποτε από τα παραπάνω, φιλοξενούμε με προθυμία οποιαδήποτε δήλωση, απάντηση, ή ακόμη και διάψευση. Σε κάθε περίπτωση, κρατάμε μία "πισινή" διότι σε πληροφορίες τρίτων είναι που βασιζόμαστε και δε θα θέλαμε να αδικήσουμε το συγκεκριμένο στέλεχος σε κάτι.

5 σχόλια:

Φεβρωνία Πατριανάκου είπε...

Κύριε ή Κυρία,
υποχρεούμαι χάριν της ορθής πληροφόρησης των αναγνωστών σας να διαψεύσω κατηγορηματικά την ανάρτηση σας.
Ως μέλος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής ουδεμία εμπλοκή έχω με κανένα επιτελείο και κανένα στρατηγείο, κανενός εκ των τριών υποψηφίων.
Αντίθετα έχω πολιτική, θεσμική και ηθική υποχρέωση να συμβάλλω, στο πλαίσιο της ευθύνης που μου αναλογεί, για τη διενέργεια άψογης εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου Προέδρου. Η συμμετοχή μου δε στην Εφορευτική Επιτροπή απορρέει από την αιρετή ιδιότητα του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου.
Κατά τα λοιπά η ανάρτηση βρίθει ανακριβειών και κακής προαίρεσης.
Φεβρωνία Πατριανάκου

Ανώνυμος είπε...

Καλά τώρα τους πιστέψαμε! Δεν είδατε σήμερα πώς καμάρωναν σα... γύφτικα σκεπάρνια πίσω από το Σαμαρά οι άνθρωποι του μηχανισμού της Ρηγίλλης; Δεν ντρέπονται να μας εμπαίζουν τόσο απροκάλυπτα;

κομματικός είπε...

σκουπα στη ρηγιλλης κ νίκη ντόρας
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΛΛΑΓΗ
αλλιώς απο 30/11 '' .. γειά σας κ χαρά σας να το χαιρεστε το σαμαρά σας .. ''

DeFreJus είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΕΙΛΕΊΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΉΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΤΟΡΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Φτηνά κολπάκια οπαδών ενός φτηνού ανθρωπάκου... Έβαλε το ψευδώνυμό μου το σαμαράκι για να πετάξει τις ανοησίες του... Ρε μεγάλε, να δω τι... "πρωθυπουργό" θα κάνετε το Σαμαρά (αν, τελικά το σύστημα ΠΑΣΟΚ τον βγάλει...) με τη... μισή Νέα Δημοκρατία (και πολύ λέω...) Σε όλη την Ελλάδα ο κόσμος είναι έτοιμος για τη Μεγάλη Αλλαγή... Δεν κάνουν τα ονόματα την Παράταξη, αλλά η Παράταξη καταξιώνει τα ονόματα! Ε, λοιπόν, αφου ο Σαμαράς ήλθε για να μείνει, λέμε να του δίνουμε εμείς... Και είμαστε ΠΟΛΛΟΙΟΙΟΙΟΙ!!!!