17 Νοε 2009

Έκλεισε η υπόθεση Γρηγορόπουλου, με απόφαση της Τσαπανίδου!


Είναι εντελώς άσκοπο, μην πούμε προκλητικό, να γίνει η δίκη των δύο ειδικών φρουρών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκε ο 16χρονος μαθητής Αλέξης Γρηγορόπουλος -η οποία ορίστηκε για τον Ιανουάριο του 2010 στην Άμφισσα.
Η ετυμηγορία έχει ήδη βγει και ο θάνατος του παιδιού, οφείλεται ξεκάθαρα σε δολοφονία. Το πιστοποίησε μάλιστα σήμερα το πρωί στη Δημόσια Τηλεόραση, η κα. Πόπη Τσαπανίδου στην εκπομπή της "Συμβαίνει Τώρα".
Δεν ξέρουμε ποιος φασίστας μέσα από το master control της ψιθύρισε κάτι μέσα από το ακουστικό και μετέτρεψε το "δολοφονία", σε "θάνατο" και "χαμό" στη συνέχεια, αλλά πάντως, όλοι εμείς οι Δημοκράτες πολίτες που πιστεύουμε ότι φωνή της Δικαιοσύνης είναι ο λαός και οι εντεταλμένοι εκπρόσωποί του, οι δημοσιογράφοι (με πρώτη φυσικά την κα. Τσαπανίδου) και όχι οι ... παλιοδικαστικοί, είχαμε ήδη ικανοποιηθεί από την τοποθέτηση της δημοσιογράφου.

Πάντως, θα συνιστούσαμε φιλικά στην συγκεκριμένη δημοσιογράφο, να μη βιάζεται τόσο πολύ, όταν μιλάει απέναντι σε κάμερα. Κάπως έτσι, δεν είχε "σκοντάψει" παλιότερα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, όταν βιάστηκε να πει στον αέρα ότι υπήρχαν μαρτυρίες για επιζώντες από τη συντριβή του ρωσικού "Γιάκοβλεφ"; Φυσικά, προέκυψε ότι δεν είχε μείνει έστω και μία σορός ακέραιη και όχι διαμελισμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: