17 Νοε 2009

Το ΠαΣοΚ φακελώνει τις κατηγορίες που ανταλλάσσουν στελέχη της ΝΔ

Το παρακάτω κείμενο, το έχουμε βρει στο PressOnAir και αναδημοσιεύουμε το περιεχόμενό, όχι διότι το βρίσκουμε απλά ενδιαφέρον, αλλά επιπλέον, εξαιρετικά πιθανό να συμβαίνει πράγματι. Την αυθεντική δημοσίευση, μπορείτε να τη διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

"Αλήθεια θέλει πολύ μυαλό για να σκεφτεί κάποιος ότι οι Νεοδημοκράτες παρατρεχάμενοι που βγαίνουν καθημερινά στα κανάλια για να υποστηρίξουν είτε τον κ. Σαμαρά είτε την κ. Μπακογιάννη πρέπει να είναι προσεκτικοι στο τι λένε; Ή μήπως έχουν την απατηλή εντύπωση πως ό,τι λένε σήμερα αύριο θα έχει ξεχαστεί;

Αν δεν το γνωρίζουν οφείλουμε να τους ενημερώσουμε ότι ο Πολιτικός Σχεδιασμός του ΠαΣοΚ στην Ιπποκράτους λειτουργεί πολύ καλά. Μάλιστα ο Γενικός Διευθυντής του ΠαΣοΚ, κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος, έχει προσλάβει "computerades" οι οποίοι μαγνητοσκοπούν καθημερινά όλες τις εκπομπές σε τηλεόραση και ραδιόφωνο όπου οι παρατρεχάμενοι των δύο υποψηφίων λασπολογούνται μεταξύ τους μόνο και μόνο για να καταλάβουν μια θέση "αύριο" στο κόμμα αν εκλεγεί ο εκλεκτός τους.

Μάλιστα η λάσπη κωδικοποιείται και ετοιμάζονται video που θα κυκλοφορήσουν στο youtube όχι τώρα αλλά προεκλογικά. Απλά σκεφτείτε όταν το ΠαΣοΚ θα τα έχει κανει μαντάρα, κάτι που όπως φαίνεται από τις πρώτες 100 ημέρες θα συμβεί λίαν συντόμως, οι ίδιοι άνθρωποι θα εμφανίζονται πάλι στα παράθυρα ως εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας και όχι ως της Ντόρας και του Σαμαρά και θα παριστάνουν τα πρωτοπαλίκαρα του προέδρου, όποιος και αν είναι, προκειμένου να πάρουν μια θέση στο υπουργικό συμβούλιο. Την ίδια στιγμή θα κυκλοφορούν σε όλα τα Blogs δεκάδες video με όλα αυτά που λένε αυτή την περίοδο οι ίδιοι άνθρωποι για τον Σαμαρά και τη Ντόρα και θα φαίνονται τελείως αναξιόπιστοι. Το κακό δεν είναι ότι θα φαίνοται αναξιόπιστοι αυτοί αλλά θα φαίνεται αναξιόπιστη και η Νέα Δημοκρατία μέσω αυτών.

Αυτό που διαπιστώνουμε πάντως με λύπη είναι ότι ο ένας προσπαθεί να καπελώσει τον άλλο με χτυπήματα κάτω από τη μέση. Προεκλογικά δεν έβλεπα τόσο σθένος και συνάμα μίσος όταν είχαν απέναντι τους έναν υποψήφιο του ΠαΣοΚ.

Το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι να ξυπνήσουν πριν είναι πολύ αργά γιατί αν δεν σέβονται τους εαυτούς τους θα πρέπει να σεβαστουν τον καημένο νεοδημοκράτη που θα αναγκαστεί να τους ξανασταυρώσει μιας και δεν πάει το χέρι του να ψηφίσει κάτι άλλο".

Εμείς ως Poleatics, θα προσθέσουμε την πληροφορία, ότι μία τέτοια πρωτοβουλία είχε αναλάβει πρώτη η Νέα Δημοκρατία και συγκεκριμένα ο τότε γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος κος. Καραχάλιος, την περίοδο 2007-2008. Ειδικά στη μάχη της διαδοχής μεταξύ των κκ. Παπανδρέου και Βενιζέλου, τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠαΣοΚ είχαν ανταλλάξει μύδρους και βαρύτατες πολιτικές καταγγελίες (ειδικά για την περίοδο διακυβέρνησης 2000-2004) και όλα αυτά, ο κος. Καραχάλιος και οι συνεργάτες του, τα είχαν μαζέψει και κωδικοποιήσει σε δύο ογκώδεις φακέλους, που έφεραν τις κωδικές ονομασίες "ΠαΣοΚ: Βίβλος Αναξιοπιστίας Ι-ΙΙ".

Περιττό να σας αναφέρουμε, ότι αυτή η δουλειά του κου. Καραχάλιου, όπως και άλλες που είχε έτοιμες, πήγαν άκλαυτες στις Ευρωεκλογές και στις Εθνικές Εκλογές του 2009. Το γεγονός ότι κάποιοι δεν πήγαιναν τον κο. Καραχάλιο, συνετέλεσε στο να είχαν τοποθετήσει στην κάλαθο των αχρήστων, ακόμη και τα παράγωγα τέτοιων πρωτοβουλιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: