24 Νοε 2009

Τράγκα σου' χουμε καυτό ρεπορτάζ για πιέσεις σε υπαλλήλους

Κάθε πρωί από τη συχνότητα του RealFM ο Τράγκας, φωνάζει (γκαρίζει ίσως ταιριάζει καλύτερα;) ότι ο Δήμαρχος Αθηναίων κος. Νικήτας Κακλαμάνης κάνει χρήση των δυνατοτήτων που του παρέχονται από τη θέση του, προκειμένου να προωθεί την υποψηφιότητα της κας. Ντόρας Μπακογιάννη. Τον ειδοποιούμε λοιπόν ότι έχει βουίξει ο τόπος πως στον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων, τόσο ο αντιδήμαρχος κος. Βασίλης Κικίλιας, όσο και ο μονίμως κρατικοδίαιτος, φοιτητονονός του Παντείου, κος. Βαγγέλης Πάνου, δίνουν αγώνα ζωής ή θανάτου για την εκλογή του κου. Αντώνη Σαμαρά.

Και μιας και αρέσουν στον Τράγκα τέτοιου είδους αποκαλύψεις, τον ειδοποιούμε ακόμη ότι μέσα στη Ρηγίλλης κάποιοι αιώνιοι παράγοντες που αγωνιούν να κρατήσουν το σύστημα στα χέρια τους και την επόμενη μέρα, μετέρχονται κάθε κουτοπονηριάς, ή βλαχοδημαρχίστικου τρικ που έμαθαν να εφαρμόζουν στην περιφέρεια της καταγωγής τους, προκειμένου να πειθαναγκάσουν το υπαλληλικό προσωπικό, για να μεταμορφωθεί, τόσο εντός του χώρου του κόμματος, όσο και στις γειτονιές που κατοικούν, σε αρχάγγελους της υποψηφιότητας του κου. Σαμαρά.
Τα κίνητρα που προσφέρονται στους σταθερά υπεραπασχολούμενους και απαράλλαχτα υποαμοιβόμενους υπαλλήλους της Ρηγίλλης, είναι άλλοτε αρνητικά και άλλοτε θετικά. Αν έρθει εδώ μία ψηλή κυρία που της αρέσουν τα κόκκινα ταγιέρ, θα μείνετε όλοι στο δρόμο και θα πεινάσουν οι οικογένειές σας, είναι τα αρνητικά κίνητρα στη λεκτική και φραστική αποτύπωσή τους. Αν κερδίσουμε με το καλό, θα δεις, μέχρι και γραμματέα θα σε κάνουμε, είναι τα θετικά κίνητρα, αντίστοιχα, που προσφέρονται σε φτωχούς ανθρώπους, που απασχολούνται ως εργάτες και αντιμετωπίζονται ως είλωτες.

Σημείωση: Όπως θα προσέξατε ήδη, στην περίπτωση του Τράγκα (όπως και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις όπως του Αυτιά, του Παπαγιάννη-«Καλαπόδη» και μερικών άλλων), δεν χρησιμοποιούμε την προσφώνηση κος. (κύριος), ούτε καν βάζουμε εμπρός το βαφτιστικό τους όνομα. Για μας, ένας Τράγκας, δεν είναι τίποτα παραπάνω από Τράγκας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστός!!! Έγραψες!!!

Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ DeFreJus είπε...

AΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕΡ DeFreJus ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΗ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΚΟΡΔΟ ΣΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ

Unknown είπε...

Ας πούμε επιτέλους τα πράγματα με το όνομα τους και ας ξεσκεπάσουμε τους πραγματικούς μηχανισμούς του κ. Σαμαρά....

varvara είπε...

Συμφωνώ με τον Μανώλη. Και η κοροιδία έχει τα όρια της... Λένε για την Ντόρα όταν υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που στηρίζει σαν τρελλό τον Σαμαρά...

Ανώνυμος είπε...

Οι πραγματικοί μηχανισμοί αποκαλύφτηκαν όταν με το που άνοιξε η διαδικασία εκλογής προέδρου, έπεσαν όλοι μαζί ταυτόχρονα να υβρίζουν την Ντόρα και να στηρίζουν τον Σαμαρά. Ραδιόφωνα, κανάλια, εφημερίδες, blogs, και όλα αυτά με έναν απίστευτο συντονισμό. Ας μπαίνανε στο παιχνίδι των εντυπώσεων τουλάχιστον σιγά-σιγά μπας και φαινόταν σαν ρεύμα. Αλλά αυτοί επέλεξαν να πέσουν όλοι μαζί με τα μούτρα. Αν δεν είναι αυτό μηχανισμός, τότε τι είναι; Και μάλιστα επιζήμιος για την ΝΔ μηχανισμός. Καθώς όλα αυτά τα οποία χτυπούσαν λυσσαλέα τον Κώστα Καραμανλή και την ΝΔ από τότε που ανέβηκε στην εξουσία, τώρα χτυπάνε με τον ίδιο λυσσαλέο τρόπο (για να μη πω ακόμα χειρότερο) την Ντόρα Μπακογιάννη.

Ανώνυμος είπε...

Ας τους φίλε μου. Η ΝΔ δεν είναι ο αρχηγός αλλα ο Λαός! Και ο Λαός ξέρει να αναζητά και να βρίσκει άλλο "μαντρί", αν εισβάλει στο δικό του ο "λύκος"! Η Φιλελεύθερη Παράταξη ούτως ή άλλως αναγεννάται στις 30 Νοεμβρίου!

AMKO είπε...

Αγαπητέ Αρχιμανδρίτη καλό θα είναι να μάθετε και λίγο ορθογραφία. Γιατί ο Σαμαράς θα χάσει στις εκλογές για τα πολλά πολιτικά του ανορθογραφήματα. Τα σκυλιά του Σαμαρά που αλυχτάν μερόνυχτα στο διαδίκτυο είναι το μεγαλύτερο αποδεικτικό στοιχείο για το ποιος έχει μηχανισμούς. Και μετά τις εκλογές θα αποκαλυφθούν και άλλοι εντός της Ρηγίλλης μηχανισμοί που τρέφουν φιλοδοξίες περί Σαμαρά και σαμποτάρουν την Ντόρα.