12 Νοε 2009

Καλή η κάθε οικογένεια, αλλά μακριά από τις δουλειές των παιδιών της

Πρέπον και ηθικό είναι να τιμάς την οικογένειά σου, αλλά αν είναι να σου προκαλεί η εμφάνισή της προβλήματα στον προσωπικό αγώνα που καταγάγεις, καλό είναι να της ζητάς να μείνει διακριτικά παρασκήνιο. Αυτό, πάει στην κα. Μπακογιάννη.

Πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι ενώ οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας καταλογίζουν ως βαρύτερο μειονέκτημα στον κο. Σαμαρά το γεγονός ότι το 1993 έριξε την κυβέρνηση του κόμματός του, δηλαδή μία καθαρά δική του επιλογή και πράξη, από την άλλη πλευρά, στην κα. Μπακογιάννη της καταλογίζουν ότι προέρχεται από την οικογένεια Μητσοτάκη, κάτι το οποίο σίγουρα δε μπορεί και δε θέλει να αλλάξει.

Δεν λέμε στην υποψήφια πρόεδρο της ΝΔ, να αποποιηθεί την οικογενειακή καταγωγή της, για την οποία δηλώνει υπερήφανη και πολύ ορθώς πράττει. Αλλά αυτό απέχει από το εμφανίζει στην χθεσινοβραδινή, εξαιρετικά κρίσιμη για την εξέλιξη των πραγμάτων, συγκέντρωσή της στο Περιστέρι, τη μητέρα της Μαρίκα στην πρώτη θέση μπροστά στο πόδιο. Δηλαδή στην επόμενη συγκέντρωση, τι ακριβώς θα επιλέξει; Να βγάλει μαζί της πάνω στο βήμα τον επίτιμο πρόεδρο;

Απογαλακτιστείτε ακόμη παραπάνω αγαπητή κυρία και αυτό, μόνο σε καλό θα σας βγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: