14 Οκτ 2009

"Δεν πάω πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω" τους απαντά ο Πάκης


Θεωρητικά μιλώντας πάντα, το πλήθος στη μία φωτογραφία θα μπορούσε να εκπροσωπεί τους αμέτρητους οπαδούς και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που βράζουν από θυμό σε βάρος του κου. Παυλόπουλου και του ζητούν να παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα, διότι του καταλογίζουν ότι όχι μόνο κόστισε πολιτικά και επικοινωνιακά στην προηγούμενη κυβέρνηση με τη στάση του ως υπουργός σε κρίσιμα θέματα (λ.χ. πυρκαγιές, μεταναστευτικό, εγκληματικότητα, αναρχία στο κέντρο της Αθήνας, εκλογικός νόμος που δίνει bonus δέκα έδρες στον πρώτο των επόμενων εκλογών κ.α.), αλλά και ότι ήταν από εκείνους που χάϊδευαν επί έξι χρόνια τα αυτιά του κου. Καραμανλή, προκειμένου να μην ακούει τις ανησυχίες και τις διαμαρτυρίες της βάσης.
Θεωρητικά, μιλώντας πάντα, ο κος. Παυλόπουλος στην άλλη φωτογραφία θα μπορούσε να επιδεικνύει στο πλήθος, που έχει καταγγεγραμμένες τις αιτιάσεις τους.

Επί του πρακτέου πάντως, άνθρωποι του κου. Παυλόπουλου απαντούν σε όσους ισχυρίζονται ότι ο πρώην υπουργός πρέπει να μείνει πιστός στην επανειλημμένως τεθείσα δημόσια δέσμευσή του ότι θα αποχωρούσε από την πολιτική μαζί με τον κο. Καραμανλή, ότι ο πρώην υπουργός δεν έχει λόγο να πράξει οτιδήποτε τέτοιο, καθώς στις τελευταίες εκλογές όχι μόνο εξελέγη, αλλά και με αύξηση σταυρών, κάτι που αποδεικνύει ότι είναι αποδεκτός από τον κόσμο. Φυσικά, δεν αναφέρουν τίποτα για το ότι υπήρξε αύξηση του πληθυσμού του εκλογικού σώματος, καθώς και ότι στην Α' Αθηνών δεν κατήλθαν ως υποψήφιοι βαριά ονόματα από το χώρο της ΝΔ όπως οι κκ. Βουλγαράκης, Γιαννάκου, Ψαρούδα-Μπενάκη κ.α. και επομένως, ήταν φυσιολογικό ο κος. Παυλόπουλος να ανεβεί λίγο παραπάνω από ότι σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.
Ε, λοιπόν, καλά σας κάνει ο κος. Πάκης παιδιά. Από τη μία τον καθιστάτε λαοφιλή και λαοπρόβλητο και από την άλλη ζητάτε την παραίτησή του. Είναι πράγματα αυτά; Σοβαρευτείτε λίγο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: