28 Οκτ 2009

Θέλησαν να κάνουν τον Μίστερ Καμπούλ να φάει τα λόγια του




"Τι το 'θελες και το 'φαγες το αρνί Μιχαλάκη μου; Πήγες να το φας και σ' έφαγε" φώναζε η χήρα πάνω από τον τάφο στη γνωστή ελληνική ταινία και κάπως έτσι την πάτησε και ο υπουργός Προστασίας Πολίτη κος. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα, βαυκαλιζόταν ότι είναι έτοιμος να εξαρθρώσει την Τρομοκρατία και μάλιστα διέρρεε πληροφορίες για επικείμενες συλλήψεις. Αλλά και ως σκιώδης υπουργός τις ημέρες που το ΠαΣοΚ βρισκόταν στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, προκαλούσε συνεχώς με τις τοποθετήσεις του, με αποκορύφωμα εκείνη τη δήλωση για "Αθήνα-Καμπούλ", η οποία μας είχε κάνει να αναρωτιόμαστε εάν του έχει περάσει η μπογιά της βαφής στον εγκέφαλο. Οι τρομοκράτες, που είναι προφανές ότι πρόκειται για αδίστακτους εκπαιδευμένους δολοφόνους και όχι για επαναστατημένα παιδάρια, με ενενήντα σφαίρες πάνω στα κορμιά έξι νεαρών παιδιών που υπηρετούν στην ΕΛΑΣ, θέλησαν να κάνουν τον φανφαρόνο υπουργό να καταπιεί τα λόγια του.

Σήμερα, ο κος. Χρυσοχοϊδης εμφανίστηκε σε μία συνέντευξη Τύπου, εκφώνησε ένα λογίδριο υπέρ της Δημοκρατίας και απείλησε τους τρομοκράτες ότι δεν θα τους περάσει. Καλά θα κάνει να αφήσει τις δηλώσεις σαπουνόφουσκες και τους τσάμπα παλικαρισμούς, να σοβαρευτεί, να πιάσει λίγη δουλειά και κυρίως, να ορίσει νέο αρχηγό της ΕΛΑΣ (η θέση παραμένει¨ορφανή" παό την ημέρα αποπομπής του κου. Τσιατούρα), γιατί εδώ διακυβεύεται η Δημόσια Ασφάλεια και απειλούνται οι ζωές ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: