26 Οκτ 2009

Παγιδεύτηκε στον ιστό του Ελεγκτικού Συνεδρίου η... "Αράχνη"

7 ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΦΑΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΡΟΜΠΟΤΙΚΩΝ ΚΑΔΩΝ έχει ως τίτλο το λίαν διαφωτιστικό ρεπορτάζ που φιλοξενεί η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πάντα ενημερωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα της πόλης του Πειραιά με την επωνυμία PiraeusPress και υπογράφει ο κεντρικός συντελεστής της, κος. Σαράντος Ε. Ευσταθόπουλος.

Σημειώνουμε, ότι η υπόθεση των ρομποτικών κάδων, προέκυψε από την ΕΚΘΕΣΗ – ΚΟΛΑΦΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΦΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΠΟΤΙΚΩΝ ΚΑΔΩΝ, για την οποία, μπορείτε επίσης να διαβάσετε σε άλλο ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας.

Για το σκάνδαλο των ρομποτικών κάδων, έχουν γράψει και πολύ σημαντικά πολιτικά-ειδησεογραφικά blogs όπως εκείνο του Mediakia, ο οποίος παρακολουθεί με προσοχή και καλύπτει και εκείνος το θέμα, διεκδικώντας μάλιστα την "πατρότητα" της αποκάλυψης. Τις πληροφορίες και την άποψη του Mediakia, μπορείτε να τις διαβάσετε στην ανάρτησή του με τίτλο ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ MEDIAKIA ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΑΣΟΥΛΑ.

Αναμένεται να ακολουθήσουν συγκλονιστικές εξελίξεις γύρω από αυτό το θέμα που φαίνεται να έχει ουσία και περιεχόμενο. Κατά την άποψή μας μάλιστα, θα είναι η αρχή πολύ μεγάλων πολιτικών ανακατατάξεων στον Πειραιά, δεδομένου ότι αποτελεί κοινή άποψη ότι ο κος. Φασούλας είναι ο χειρότερος δήμαρχος που είχε ποτέ η πόλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: