3 Οκτ 2009

Πολλοί στη συγκέντρωση της ΝΔ ένιωσαν την ισχύ της βόμβας

Μπορεί να θέλουν τα ΜΜΕ να υποβαθμίσουν το γεγονός της έκρηξης βόμβας στις 8.15 μ.μ. και ενώ ο κος. Καραμανλής ήταν έτοιμος να ανεβεί στην εξέδρα μπροστά από τη ΓΣΕΕ για να μιλήσει στο πλήθος των Αθηναίων πολιτών. Αλλά επρόκειτο για ένα σοβαρό και επικίνδυνο χτύπημα βίας που απείλησε τη ζωή και την ασφάλεια πολλών ανθρώπων.

Η έκρηξη έγινε στην οδό Γκυιλφόρδου 6 και Πατησίων, τρία τετράγωνα από το Πεδίον του Αρεως. Η οδός Γκυιλφόρδου βρίσκεται κοντά στην οδό Χέυδεν. Εφόσον είχαν μεσολαβήσει προειδοποιητικά τηλεφωνήματα, η Αστυνομία απομάκρυνε κάπως το πλήθος που ήταν μαζεμένο κάπου εκεί κοντά, αλλά και πάλι τραυματίστηκε ένας πολίτης -ευτυχώς ελαφρά.

Η ισχύς του μηχανισμού ήταν επιβεβαιωμένα μεγάλη και αυτό, όχι απλά επειδή προκλήθηκαν πολλές υλικές ζημιές σε κτίρια και τροχοφόρα, αλλά και επειδή άνθρωπος του Poleatics ήταν παρών και μαζί με όλους τους γύρω του ένιωσε για τα καλά την απόληξη του ωστικού κύματος.

Να δούμε τι άλλο πρόκειται να συμβεί σε βάρος αυτού του πρωθυπουργού. Πάλι καλά που στην Ελλάδα δεν κυκλοφορούν ακόμη Lee Harvey Oswald. Εφόσον όμως είχαμε υποκλοπές σε βάρος του, γιατί να μη μπορούσε να συμβεί και αυτό ακόμη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: