29 Σεπ 2009

Μία νέα πολιτική παρουσία που ήδη ξεχωρίζει στην Καρδίτσα


Πολιτεύεται στην Καρδίτσα, σε μία ανταγωνιστική Περιφέρεια με μεγάλη ιστορία.

Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζει να κατέλθει ως υποψήφια βουλευτής, παρότι η πολιτική της εμπειρία είναι τεράστια σε σχέση με το γεγονός ότι είναι νέα.

Πρόκειται για τη μοναδική γυναίκα που κατεβάζει φέτος στην Καρδίτσα, η Νέα Δημοκρατία.

Ονομάζεται Γλυκερία Βλαχογιάννη, έχει τελειώσει τη Φιλοσοφική του Πανεπιστημίου Κρήτης και αφού εργάστηκε κάποια χρόνια ως εκπαιδευτικός, αφοσιώθηκε σε μία επιτυχημένη πορεία στην πολιτική.

Επί σειρά ετών, συνεργάστηκε με τους δύο γραμματείς της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κκ. Μεϊμαράκη και Ζαγορίτη, ασχολήθηκε με την πολιτική επικοινωνία του κόμματος στην Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού και διετέλεσε ειδική σύμβουλος στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Πάνω απ' όλα όμως, πρόκειται για μία δυναμική πολιτικό, της οποίας ο πολιτικός λόγος είναι τόσο ελκυστικός, όσο και το φιλικό της χαμόγελο και η έμφυτη ευγένειά της, ενώ έχει γίνει γνωστή σε σύντομο χρονικό διάστημα για το αγωνιστικό σθένος και τη μαχητικότητα που δείχνει σε αυτές τις εκλογές.

Κάνουμε στην κα. Βλαχογιάννη μία ειδική αναφορά, διότι κατά γενική παραδοχή πρόκειται για μία ειδική περίπτωση νέας πολιτικού, η οποία ήδη ξεχωρίζει και για μία ποιοτική επιλογή για κάθε ψηφοφόρο της Καρδίτσας, τόσο για τώρα, όσο και για τη συνέχεια.

Όπως λέει και το σύνθημά της, "Το Μέλλον δίνει το Παρόν"...

2 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣ είπε...

Η αλήθεια είναι ότι:


Εκείνοι που κυβέρνησαν για μια εικοσαετία, δημιούργησαν ένα σαθρό κρατικό τομέα, με νοοτροπίες και δομές που απέκτησαν βαθιές ρίζες και δεν ξεριζώνονται εύκολα.

Ανώνυμος είπε...

Αγνοείτε την υποψηφιότητα της Ασημίνας της Σκόνδρα στη Καρδίτσα και με στεναχωρείτε.
Έχουμε λοιπόν 2 γυναίκες υποψήφιες στη Καρδίτσα και είμαστε υπερήφανοι!!!