29 Σεπ 2009

Σε ... χάκερς χρεώνει την αθώωση των "Πυρήνων" η Κατσέλη


Τελικά έχει βαλθεί να γίνει μέγα επιθεωρησιακό νούμερο η κα. Κατσέλη, πριν καν διοριστεί τσαρίνα της Οικονομίας.

Σχολιάζοντας τη δήλωσή της με την οποία αθώωνε πρακτικά τους συλληφθέντες για τρομοκρατία και μεμφόταν τη Νέα Δημοκρατία για προεκλογικά τρυκ, ο εκπρόσωπος της ΝΔ κος. Κουμουτσάκος είπε:

“Ο εκνευρισμός στο ΠΑΣΟΚ είναι πλέον εμφανής.Είναι γνωστό. Ο πανικός είναι κακός, πολύ κακός σύμβουλος. Αυτό αποδεικνύει η δήλωση της κας Κατσέλη για τη σύλληψη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς».
Ας κρίνει ο ελληνικός λαός.
Ο κ. Παπανδρέου οφείλει τώρα να πάρει θέση”.

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις, η κα. Κατσέλη προέβη στην ακόλουθη απίστευτη επανορθωτική δήλωση:

«Χθες, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους το ηλεκτρονικό αρχείο του πολιτικού μου γραφείου. Οι άγνωστοι «χάκερς», αφού κατέστρεψαν το αρχείο, ανήρτησαν, την ίδια χρονική στιγμή, στην προσωπική μου ιστοσελίδα, υποτιθέμενη δήλωσή μου σχετικά με τις πρόσφατες συλλήψεις ατόμων για συμμετοχή τους σε τρομοκρατική οργάνωση. Βεβαίως, ουδέποτε έκανα τέτοια δήλωση. Έχω υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων και κατήγγειλα αμέσως το γεγονός στο αρμόδιο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το οποίο και διερευνά την υπόθεση.
Τέτοιες ενέργειες, 6 ημέρες πριν τις εκλογές, πλήττουν τους δημοκρατικούς θεσμούς. Λυπάμαι, που ο κ. Κουμουτσάκος έσπευσε να αξιοποιήσει την υποτιθέμενη δήλωση, η οποία, προδήλως, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να εκφράζει ούτε εμένα, ούτε άλλο πολιτικό».

Αναδεικνύοντας τις αντιφάσεις της κας. Κατσέλη με τη σειρά του, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ανταπάντησε με την εξής ανακοίνωση:

«Πριν μερικές ημέρες απέσυραν προσβλητικά για τη νοημοσύνη των πολιτών προεκλογικά φυλλάδια.
Τότε η δικαιολογία - δικαιολογία έωλη που καταρρίφθηκε αμέσως- ήταν ότι τα φυλλάδια ήταν δήθεν περασμένης χρήσης.
Χθες, δεν δέχθηκαν νέο τηλεοπτικό διάλογο, έχοντας όμως ξεχάσει ότι μας προκαλούσαν μπροστά στις κάμερες για «δύο και τρία debate, όσα θέλουν…εδώ είμαστε». Αυτά δήλωνε ο κ. Παπακωνσταντίνου στις 14 Σεπτεμβρίου στο περιστύλιο της Βουλής.
Σήμερα αποσύρουν δηλώσεις για πολύ σοβαρά θέματα σχετικά με τις εξελίξεις στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας.
Εάν, όπως φαίνεται στη δεύτερη δήλωση της κας Κατσέλη, η επίθεση των «χάκερς» έγινε χθες, πως δικαιολογείται η καθυστερημένη κατά 15 ώρες και σχεδόν μια ώρα μετά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, αντίδρασή της για ένα τόσο σοβαρό θέμα;
Να προσθέσω μάλιστα ότι σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική της παρουσία δεν είπε ούτε λέξη.
Εμάς περίμενε η κα Κατσέλη για να κάνει μήνυση και καταγγελία στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;
Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα».

Τελικά αυτό το συνοθύλευμα προσώπων που έχει μαζέψει γύρω του ο κος. Παπανδρέου έχει μεγάλη πλάκα, ή είναι ιδέα μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: