25 Αυγ 2009

Εξαγωγή της προπαγάνδας

Πολλοί επικαλούνται ξένα ΜΜΕ για να καλλιεργήσουν περαιτέρω εντυπώσεις για την καταστροφή που έπληξε την Αττική. Η αλήθεια είναι ότι οι εδώ ανταποκριτές τους, απλά μεταφέρουν το σφυγμό της επικαιρότητας, όπως αυτή καταγράφεται από το φιλοπασοκικό κατεστημένο του δικού μας Τύπου.

Κάτι αντίστοιχο, ουδέποτε συνέβη με τις μεγάλες πυρκαγιές που κατέστρεψαν ακόμη και προηγμένες χώρες, όπως σε ΗΠΑ και Αυστραλία.
Βλέπετε, εκεί οι άνθρωποι κατανοούν ότι τη δύναμη της γης, της φωτιάς, του νερού και του αέρα, δε μπορούν να τη σταματήσουν κανένας και τίποτα και το μόνο που απομένει, είναι ο περιορισμός των συνεπειών και η ανακούφιση των πληγέντων.
Παράλληλα, η κουλτούρα του συστήματος εκεί, υπαγορεύει ψυχραιμία στις κρίσιμες ώρες και όχι ξεκαθάρισμα πολιτικών λογαριασμών, πόσο μάλλον διά μέσου των φορέων διαμόρφωσης της κοινής γνώμης.

Δυστυχώς, εδώ, ακόμη και το δέος απέναντι στην ισχύ των στοιχείων της φύσης, ακόμη και η ανάγκη για σύνεση σε δύσκολες περιστάσεις έχουν υποκασταθεί από την προπαγάνδα της λογικής ΠαΣοΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: