25 Αυγ 2009

Χαρωπά κελαηδούν τα πουλιά

Το σύνθημα για την κεντρική γραμμή δόθηκε νωρίς το πρωί, από την εφημερίδα "Τα Νέα", την προμετωπίδα του φιλοπασοκικού τύπου, με το άρθρο του κου. Μητρόπουλου στην τελευταία σελίδα.

Μέσα σε ελάχιστες ώρες, όλα τα σχόλια των επαγγελματιών bloggers της Ιπποκράτους, αναπαρήγαγαν, με τα ίδια λόγια, τις ίδιες εικόνες, τα ίδια χρώματα, τις περιγραφές για κυβέρνηση και πρωθυπουργό Νέρωνες. ενώ ταυτοχρόνως, παρομοίαζαν τον κο. Καραμανλή με τον κο. Bush, δημιουργώντας κλίμα.

Τα πράσινα παπαγαλάκια έχουν αναλάβει πλήρη δράση και κελαηδούν δυνατά, κελαηδούν χαρωπά, καθώς το ΠαΣοΚ τα διατηρεί πάντα έτοιμα, πάντα πρόθυμα και κυρίως, πάντα καλοταϊσμένα. Την ίδια ώρα, μία χούφτα bloggers που κλίνουν προς τη Νέα Δημοκρατία, δε μπορούν να κάνουν συστηματική δουλειά, την ελάχιστη ώρα που ξεκλέβουν από το κυνήγι του μεροκάματου για να ζήσουν τη φαμίλια τους.

Και στη προπαγάνδα του διαδικτύου, το σύστημα ΠαΣοΚ καθίσταται κυρίαρχο, ενώ η ΝΔ πνίγεται στην αδυναμία και στην ανεπάρκεια κατανόησης της σύγχρονης τεχνολογικής-επικοινωνιακής πραγματικότητας από την πλευρά των κεντρικών συντελεστών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: