22 Φεβ 2010

Το άσυλο ήρθη και οι … «αντεξουσιαστές» δεν προέβησαν σε έκτροπα!!!

Το γεγονός ότι οι παρουσιαζόμενες ως ακροαριστερές αντεξουσιαστικές δυνάμεις των Εξαρχείων, μαζί με τις παραφυάδες τους εντός των πανεπιστημίων δεν προέβησαν σε δυναμικής μορφής αντιδράσεις εναντίον του κράτους και της κυβέρνησης έστω γι’ αυτή τη μεμονωμένη περίπτωση παραβίασης του καθεστώτος αποφυγής κάθε είδους επέμβασης της Ελληνικής Αστυνομίας σε αυτό που αποκαλείται «πανεπιστημιακό άσυλο», αποτελεί πρόσθετο στοιχείο ότι οι άνθρωποι αυτοί δρουν σε συνέργεια (κάποιος άλλος θα μπορούσε να πει ακόμη και σε συνεργασία) με το ΠαΣοΚ. Είναι απολύτως βέβαιο ότι θα είχαμε εικόνες μαζικής καταστροφής στο κέντρο της Αθήνας, εάν το «ντου» της ΕΛΑΣ στην Πολυτεχνειούπολη την περασμένη Κυριακή, γινόταν επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας. Η ανίερη σχέση μεταξύ των δήθεν επαναστατών και του ΠαΣοΚ, φαίνεται άλλωστε και από την προνομιακή προστασία που απολαμβάνουν οι ακροαριστερές φράξιες και τα μέλη τους σε όλες τους τις κινητοποιήσεις, συνολικά από την κυβέρνηση και ειδικότερα από τους κους. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και Σπύρο Βούγια. Καιρός είναι να βγούμε όλοι και να καταγγείλουμε ανοικτά εκείνο που έχει καταστεί πλέον εξόφθαλμο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο ειναι γνωστο,οτι οι αναρχικοι ειναι ενα ειδος παρακρατους του ΠΑΣΟΚ.Το θεμα ομως ειναι τι εκανε η ΝΔ οταν ηταν κυβερνηση και η απαντηση ειναι οτι δεν εκανε τιποτα.
Χρονια πριν το Δεκεμβριο 2008 γινονταν επιθεσεις σε αστυνομικα τμηματα και μαγαζια και η αστυνομια αδρανουσε.Ο μονος που προσπαθησε να κανει τιποτα ηταν ο Πολυδωρας που ζητησε ομως τη στηριξη της κοινωνιας,την αδεια της "Ελευθεροτυπιας" και αλλα τρελλα.
Η αληθεια ειναι οτι με την εξαιρεση του ΚΚΕ που εχει δικη του πολιτικη ολα τα υπολοιπα αριστερα κομματα,κομματιδια,οργανωσεις κλπ ειναι δορυφοροι του ΠΑΣΟΚ.