15 Ιαν 2010

Σε λίγο θα εισβάλουν στο γραφείο του, να του αλλάξουν τη βαφή στο μαλλί

Μετά την ένοπλη επίθεση τρομοκρατών στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής, την έκρηξη βόμβας τριάντα, σαράντα μέτρα από τον Άγνωστο Στρατιώτη, κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο γραφείο του υφυπουργού Δικαιοσύνης κου. Απόστολου Κατσιφάρα και ξυλοκόπησαν συνεργάτες του με λοστούς και τσεκούρια.

Ο κος. Χρυσοχοϊδης, που είχε καταγγείλει τη Νέα Δημοκρατία ότι είχε μετατρέψει την Αθήνα σε Καμπούλ, προβάλλοντας έτσι μία εικόνα δυσφήμησης συνολικά της Πατρίδας μας στο εξωτερικό, δείχνει να τα έχει κυριολεκτικά χαμένα. Ενώ τρομοκράτες και κουκουλοφόροι κοντεύουν να φτάσουν στο σημείο να εισβάλουν στο γραφείο του, να τον δέσουν στην υπουργική του πολυθρόνα και να του αλλάξουν τη βαφή του μαλλιού του από κομοδινί, σε τρελή ξανθιά με πυροκόκκινες ανταύγειες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, βγαίνει στα κανάλια και κάνει απειλητικές για τους παραβάτες δηλώσεις. Προφανώς, ευελπιστεί να τα κάνουν πάνω τους από το φόβο τους με τις απειλές, να βγει η μυρωδιά στη γειτονιά και να πάει η αστυνομία να τους συλλάβει! Θα ήμασταν σίγουροι ότι ο κος. Χρυσοχοϊδης αποτελεί παράδειγμα θρασύτητας και αμετροέπειας, εάν δεν διακρίναμε στα μάτια του ένα απλανές βλέμμα και στη φωνή του ένα ανεπαίσθητο τρέμουλο, τα οποία στις περισσότερες των περιπτώσεων παραπέμπουν ή σε ξώφαλτσο εγκεφαλικό, ή σε αιφνίδιο γεροντονταλκά. Λέτε; Πάντως στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε, σε πόζα James Bond, πιο πολύ πείθει ως γόης, παρά ως υπουργός.

Κατά τ’ άλλα, τα μέσα ενημέρωσης και οι εταιρείες μετρήσεων της Διαπλοκής τον εμφανίζουν ψηλά σε δημοτικότητα και ο ίδιος τρέφει φιλοδοξίες για δήμαρχος Αθηνών. Είναι τρελοί αυτοί οι Πασόκοι!

3 σχόλια:

ΔΑΚΕ Π.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ είπε...

Πολύ φοβερή ανάρτηση POLEATICS!!!!!!!!!!!!!!

POLEATICS (προφέρεται "πολίτικς") είπε...

Χαχαχα και εμείς το κατευχαριστηθήκαμε που το γράψαμε :-)))

ΔΑΚΕ Π.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ είπε...

Poleatics, μετά το χθεσινό γεγονός (βόμβα στο Υπ. Τύπου), η ανάρτησή σας από τη σφαίρα της χιουμοριστικής διάθεσης βλέπουμε να γίνεται πραγματικότητα!!!!

Το θέμα όμως είναι αν θα πετύχει το ντεκαπάζ!!!!!!

:-)))))