14 Ιαν 2010

«Επιεικώς απαράδεκτοι-Ούτε τηλεφωνικά δε μας ενημέρωσαν ότι μας φάγανε»!

Σχόλιο στο Poleatics, αναφορικά με την τελευταία μας ανάρτηση, έστειλε ο προ ολίγων -μόλις- ημερών ... σφουγγαρισθείς γραμματέας Νέων Τεχνολογιών της Νέας Δημοκρατίας, κος. Σταύρος Κοντακτσής. Σας το παραθέτουμε:

«Αγαπητό Poleatics

Ισχύει πως η συμπεριφορά απέναντι στα πρόσωπα μας από το γραφείο προέδρου ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Όμως επειδή εγώ στη ζωή μου έμαθα να υπηρετώ τη Νέα Δημοκρατία και όχι τους εφήμερους που κάθονται σε κάποια καρέκλα, προσωπικά παρέδωσα πλήρη φάκελο στον αντικαταστάτη μου με το σύνολο της δουλειάς που είχα κάνει στην γραμματεία. Του αφιέρωσα μάλιστα και μία συνάντηση μίας ώρας για να τον ενημερώσω για πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτό είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω μιας και ο άνθρωπος δεν φταίει σε τίποτα. Όμως δεν σκοπεύω να αφιερώσω περισσότερο χρόνο μιας και όπως σωστά γράφεις είπαμε να αφιερώνουμε χρόνο και φαιά ουσία, τα οποία στερούμαστε από τον εαυτό μας και να μην μας παίρνουν ούτε ένα τηλέφωνο να μας ενημερώσουν ό,τι μας "φάγανε" πάει πολύ.

Φιλικά

Σταύρος Κοντακτσής»

Ο κος. Κοντακτσής είναι ένας νέος άνθρωπος, γνωστός σε όλους/ες για τους πολυετείς αγώνες του με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ μέσα στο στίβο μάχης των πανεπιστημιακών αμφιθεάτρων και παράλληλα ένας ικανός και καταρτισμένος επιστήμων στο χώρο των Νέων Τεχνολογιών. Ο κος. Κοντακτσής, αφιέρωσε σημαντικό χρόνο στο κόμμα, δίνοντας στην κυριολεξία «φτερά» στην διαδικτυακή του παρουσία και όχι μόνο και τούτο, ενώ πάλευε να επιβιώσει και να καθιερωθεί στον αδηφάγο και ανταγωνιστικό Ιδιωτικό Τομέα. Παράλληλα, εκτιμήθηκε για το ήθος και τη συμπεριφορά του απέναντι σε πολιτικούς προϊσταμένους, πολιτικούς συναδέλφους και πολιτικούς υφισταμένους.

Ο κος. Κοντακτσής ... σφουγγαρίστηκε μαζί με όλους τους συναδέλφους του, διότι δεν ενετάχθη στις άτακτες ορδές των μεχμετζίκ, που κυρίευσαν τη Ρηγίλλης, παραβιάζοντας κερκόπορτες. Τη θέση του την πήρε ο τέως βουλευτής κος. Μανούσος Βολουδάκης. Προφανώς, επειδή ο κος. Αντώνης Σαμαράς έπρεπε να βολέψει κάπου έναν Κρητικό πολιτευόμενο που τον υποστήριξε ενάντια στην κα. Μπακογιάννη και επιπλέον, διότι ως «τέως», ο κος. Βολουδάκης έπρεπε να αποκτήσει πολιτική θέση μές στο σύστημα, μήπως και διασώσει την πολιτική καριέρα του.

Το σχόλιο που μας έστειλε ο κος. Κοντακτσής, δείχνει την υπευθυνότητα των γραμματέων που … σφουγγαρίστηκαν και τη γαϊδουριά των κρατούντων το σφουγγάρι. Τον άνθρωπο τον ... σφουγγάρισαν χωρίς καν να τον ειδοποιήσουν τηλεφωνικά και εκείνος παρέδωσε έτοιμο φάκελο στον αντικαταστάτη του!

Τέτοια στελέχη ... σφουγγάρισε ο κος. Σαμαράς!!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε βεβαια, τι τώρα, λαθρομεταναστευτικο, φαπες απο ΕΚΤ και ΔΝΤ, το ΠΑΣΟΚ τα εχει κανει μπαχαλο, αλλα με αυτα θα ασχολουμαστε? Εδω τα διωξανε τα παιδια και δεν τους τραταρανε ενα φοντανακι! Ρε για συμμαζευτειτε!

POLEATICS (προφέρεται "πολίτικς") είπε...

Ως ανώνυμος δικαιούστε να γράφετε ότι σας αρέσει. Ακόμη και να λοιδορείτε επωνύμους, οι οποίοι, δεν αξίωσαν ούτε χιλιοστόμετρο παραπέρα, ούτε χιλιόγραμμο παραπάνω, από το να μπει κάποιος στη διαδικασία να τους ανακοινώσει ότι αντικαθίστανται και να τους πει και ένα τυπικό ευχαριστώ για τον επαγγελματικό-οικογενειακό-προσωπικό χρόνο και όλη τη δουλειά που αφιέρωσαν στη ΝΔ εντελώς άμισθα.

Πάντως θα ήταν καλό φίλε Ανώνυμε, να μην πολυγράφετε ως ανώνυμος, διότι υπάρχει κίνδυνος να σας μπερδέψει κανείς με διάφορους άλλους ανώνυμους, που σχολιάζουν ειδικά εδώ μέσα ως ανώνυμοι και στη συνέχεια, τυπώνουν τα σχόλιά τους και πλέον ως επώνυμοι πηγαίνουν στους πολιτικούς και διοικητικούς προϊσταμένους τους, τα δείχνουν με καμάρι και περιμένουν με τη γλωσσίτσα κρεμασμένη και τα σάλια να τρέχουν, ένα κοκκαλάκι να γλύψουν, ή ένα χάδι στη μουσούδα.

Δεν ξέρουμε, εάν γίναμε κατανοητοί...

Υ.Γ.: Το ρε συμμαζευτείτε, μαζί με το αίτημά ας για αντιπολίτευση στο ΠαΣοΚ που τα έχει κάνει μπάχαλο, δεν πάτε να τα πείτε καλύτερα σε εκείνους που τους ανέθεσε ο λαός το θεσμικό ρόλο να αντιπολιτεύονται και να παρεμβαίνουν, αλλά μέχρι σήμερα ασχολούνται με να εξαπολύουν προγκρόμ έως και απέναντι στις καθαρίστριες;

Dexi Extrem είπε...

Φίλε πολίτικς
άλλο το ήθος του τέως γραμματέα και άλλο η προσφορά του.
Επειδή είσαι μόνο μερικούς μήνες κοντά μας επετρεψέ μας να ξέρουμε καλύτερα το τι έκανε ο τέως για την παρουσία της ΝΔ στο ιντερνετ.
Και φυσικά δεν αναφέρομαι στο, φτωχό σε υλικό και έμπνευση Blog, που ίδρυσε λίγο πριν τις Ευρωεκλογές και στο οποίο το πρώτο δεκαπενθήμερο της προεκλογικής περιόδου του Σεπτεμβρίου αναρτήθηκαν 5 ολόκληρες !!! αναρτήσεις. όλες τους ανούσιες μιας και ήταν ομιλίες του Καραμανλή που υπήρχαν ταυτόχρονα και στη σελίδα της ΝΔ!!!
Ένα blog που ξεκίνησε δημοσιεύοντας άρθρα της ΝΤόρας, του Σκυλακάκη και της Γιαννάκου... για να μην ξεχνίομαστε ;) Μόνο Γιακουμάτο δεν διαβάσαμε από το εν λόγω blog :)
Για να μην θυμηθώ το μαγείρεμα που έγινε με την ψηφοφορία για τις ερωτήσεις που θα απαντούσε ο Καραμανλής, όταν κάποιες ερωτήσεις με΄σα σε μία ώρα πήραν 100 ψήφους... όσους είχαν πάρει τις προηγούμενες 24 ώρες...

Το σπουδαιότερο όλων βέβαια είναι ότι ο τέως όχι μόνο δεν ήρθε σε επαφή με κανέναν blogger απ΄αυτούς που ερασιτεχνικά υπερασπίζονταν τη ΝΔ αλλά και σε προσπάθειες κάποιων να τον πλησιάσουν ήταν τελείως αδιάφορος σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ που μέχρι και βίντεο με το που τελείωναν οι ειδήσεις έστελνε στον Κρόγια και τους υπόλοιπους

ΆΣΕ τουλάχιστον για τον συγκεκριμένο μην ασχολείσαι και μην προσπαθείς να τον εμφανίσεις σαν αδικημένο και ότι προσέφερε... αυτά πεστα σε κανένα γραφείο ή σε κανένα Τζαβάρα που όταν του λες για ιντερνετ σου λέει : Εγώ είμαι της παλιάς σχολής και δεν ξέρω απ αυτά!

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ...

ΥΓ. Και φυσικά δεν υπονοώ ότι ο Μανούσος θα τα κάνει καλύτερα! Μην σου περάσει απ' το μυαλό... Απλά έτσι είναι η ΝΔ: Όπως είπε και κάποιος από εκεί μέσα (νομίζω ήταν απο τον πολιτικό σχεδιασμό) σε φίλο blogger που επικοινώνησε και του είπε μην μας στέλνετε μαιλ με ανακοινώσεις σε pdf γιατί δεν μπορούμε να βγάλουμε το κείμενο, και καλύτερα να μας στέλνετε word.... όταν άκουσε ότι ο φίλος είχε blog του είπε: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ!!!!!!!!!!!!

ΥΓ2. Και επιτέλους να τελειώνουμε με το παραμύθι των άμισθων υπαλλήλων της Ριγίλης... άμισθοι μπορεί να ήταν αλλά δεν παρέλειψαν να είναι σύμβουλοι σε υπουργεία και να τα παίρνουν από εκεί...

ΥΓ3. Πάντως μου προκαλεί έκπληξη που γράφεις ότι ο τέως ήταν εξαίρετος γνώστης των νέων τεχνολογιών!!! Από που προκύπτει αυτό; Αν δεν κάνω λάθος ο τέως ήταν πτυχιούχος ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ!!! Από που και ως που ένας ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ είναι άριστος γνώστης του ιντερνετ και ένας φορτηγατζής δεν είναι;



προεκλογικά και μέσα από το οποίο αναλωνότανε να διαπληκτίζεται με τους ΠΑΣΟΚους που άρχισαν και του έκαναν πλάκα...

Unknown είπε...

Αγαπητό Δεξί εξτρέμ,

Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη σου να μιλήσεις για θέματα που θεωρείς πως γνωρίζεις αλλά δυστυχώς καλούμε να σε διορθώσω και να σου ζητήσω να επανορθώσεις.

Απαντώ εν τάχει:

1. Ο ρόλος του γραμματέα είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. Η δουλειά του είναι να εισηγείται και να παρακολουθεί. Όπως σωστά είπες εισηγήθηκα τις δράσεις μας στα Social Media πριν τις ευρωεκλογές. Εν συνεχεία ως όφειλα παρέδωσα το project στον Πολιτικό Σχεδιασμό μιας και αυτός είναι υπεύθυνος για την πολιτική επικοινωνία και το τι θα γραφτεί στα Social Media είναι πολιτική επικοινωνία. Το blog ξεκίνησε όπως ζητήσαμε με απόψεις στελεχών (εκτός από την τότε Υπουργό Εξωτερικών και τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή που για δικούς σου λόγους θυμάσαι έγραψαν και άλλοι και απάντησαν και στα σχόλια των αναγνωστών, πρόχειρα θυμάμαι την κα. Πατριανάκου, την κ. Γιαννάκου, τον κ. Μαυρομάτη κλπ). Στην πορεία ο Πολιτικός Σχεδιασμός παρά τις αντίθετες εισηγήσεις μου αποφάσισε να αλλάξει το τρόπο χρήσης του blog. Οι εισηγήσεις μάλιστα είναι στη διάθεση σου.

2. Προφανώς και δεν ήρθα σε επαφή με κανένα blogger. Ήταν συνειδητή μου επιλογή. Η πάγια θέση μου είναι πως τα blogs οφείλουν να είναι ελεύθερα και να μην χειραγωγούνται. Αν επίσης ρωτήσεις τους bloggers που ήρθαν σε επαφή μαζί μου με δική τους πρωτοβουλία θα δεις πως η πόρτα μου ήταν ανοιχτή και η τοποθέτηση μου ως προς αυτό ήταν ξεκάθαρη. Όπως ξεκάθαρα απάντησα και στον εκπρόσωπο των "αδέσμευτων" bloggers που ήρθε και μας ζήτησε χρήματα για να χειραγωγήσει για λογαριασμό μας τα blogs.

Όπως σου εξήγησα και νωρίτερα ο ρόλος του γραμματέα Νέων Τεχνολογιών είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. Δεν αφορά την δημιουργία "ομάδων επικοινωνίας" αφορά τις προτάσεις για την εφαρμογή δράσεων και πολιτικών σε σχέση με τις Νέες Τεχνολογίες και το διαδίκτυο. Μάλιστα στο e-mail σου μπορείς να διαβάσεις κάποιες από αυτές.

Τέλος μιας και αποφάσισες να μιλήσεις για το βιογραφικό μου. Ναι είμαι Χημικός Μηχανικός. Δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στο χώρο της πληροφορικής και συγκεκριμένα του διαδικτύου για πάνω από 10 χρόνια. Έχω σχεδιάσει και υλοποιήσει πληθώρα projects για web, crm, erp, social media και ΙΤ Infrastructure. Παράλληλα συμμετείχα στην δημιουργία της Γραμματείας Νέων Τεχνολογιών της ΟΝΝΕΔ, είχα την ευθύνη της διαδικτυακής της παρουσίας, διαμόρφωσα τις θέσεις της για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση ήδη από το 2002 κλπ. Το ότι διατηρώ blog εδώ και χρόνια δεν σε αφορά γιατί σε αντίθεση με εσένα δεν θεωρώ πως η ιδιότητα του blogger σημαίνει κάτι. Σημαντικός είσαι όταν έχεις κάτι να πεις και όχι το μέσο που αποφασίζεις να αξιοποιήσεις.

Με εκτίμηση

Σταύρος Κοντακτσής

Unknown είπε...

Και τέλος για να μην δημιουργούνται και παρεξηγήσεις. Προκαλώ οποιονδήποτε έχει στοιχεία για αμοιβές μου από Υπουργεία, οργανισμούς, ΔΕΚΟ κλπ, να τα παρουσιάσει.

Ομοίως όποιος έχει στοιχεία για προσωπικές μου αμοιβές από τη ΝΔ. Χαρακτηριστικά αναφέρω πως δεν έχω λάβει ούτε τις ημερήσιες αποζημιώσεις που λαμβάνουν ΟΛΑ τα στελέχη για συμμετοχή σε αποστολές του κόμματος.

Η δε εταιρία που είχα με την επωνυμία Helletech Services Α.Ε. έκανε προμήθεια εξοπλισμού στη ΝΔ πάντα με διαγωνισμό και με χαμηλότερη προσφορά. Όταν μάλιστα ανέλαβα το πόστο του Γραμματέα και παρά το γεγονός πως είχα πουλήσει τα μερίδια μου σε αυτή ζήτησα για να μην υπάρχουν ζητήματα να μην συμμετέχει η εταιρία στους διαγωνισμούς της ΝΔ.

Οπότε σε καλώ να επανορθώσεις διότι δεν δέχομαι ΚΑΝΕΝΑ υπονοούμενο. Σε περίπτωση που έχεις στοιχεία να μιλήσεις. Διότι το να αφήνεις υπονοούμενα για την ακεραιότητα μου είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Με εκτίμηση

Σταύρος Κοντακτσής

Dexi Extrem είπε...

Φίλε σταύρο
1. 'Οσον αφορά το 1. ότι δεν ήσουν υπεύθυνος... ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και σου έλεγαν ότι είμαστε ανύπαρκτοι και θέλουμε υποστήριξη σε ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ, ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ κ.λπ. Τώρα βέβαια δεν ήσουν υπεύθυνος και υπεύθυνοι ήταν Η φεβρωνία και οι τρεις αναπληρωτές της οι οποίοι επίσης λένε ότι «εκδιώχηκαν αδίκως μιας και είχαν προσφέρει έργο». Εγώ που δεν κάθομαι σε καρέκλα ΝΔ βλέπω ότι δεν κάνατε τίποτα στο ιντερνετ. Τώρα το ποιος φταίει βρείτε τα μεταξύ σας

2. Όσον αφορά την εταιρία που έχεις και η οποία προμήθευε με εξοπλισμό τη ΝΔ τι να πω; Τα είπες μόνος σου και ας κρίνει ο κόσμος. Έχε υπόψη σου βέβαια ότι εγώ δεν αναφερόμουν σε σένα αλλά σε άλλους, άμισθους μεν στη Ριγίλης... συμβούλους σε υπουργεία δε...

Όσον αφορά το «στον εκπρόσωπο των "αδέσμευτων" bloggers που ήρθε και μας ζήτησε χρήματα για να χειραγωγήσει για λογαριασμό μας τα blogs»

Καταρχάς έπρεπε αμέσως να φανταστείς ότι για να έρχεται ο πικραμένος να σου ζητήσει λέφτά κάποιο λάκο έχει η φάβα. Όποιοσδήποτε σοβαρός άνθρωπος δεν θα ερχόταν να σου ζητήσει λεφτά ξέροντας ότι είστε προσωρινοί και σε λίγες μέρες θα σας αντικαθιστούσαν!

Μια είναι η εξήγηση, με την προυπόθεση ότι δεν λες ψέματα:

Κάποιος εκμεταλλεύτηκε το μπάχαλο που επικρατούσε εκεί μέσα και σου εμφανίστηκε σαν αδέσμευτος για να σου ζητήσει χρήματα

Όσο απαράδεκτος είναι αυτός άλλο τόσο είσαι βέβαια και εσύ που δέχθηκες ότι κάποιος εκπροσωπεί τους αδέσμευτους χωρίς καμιά απόδειξη...

Αν ήσουν λίγο πονηρός θα έλεγες πχ. σε όποιον σε πλησίασε να σου στείλει ένα μαιλ από τη διεύθυνση των αδέσμευτων ή ακόμα καλύτερα θα έμπαινες στη σελίδα των αδέσμευτων και θα του έστελνες εσύ ένα μαιλ για να διασταυρώσεις ότι όντως τους εκπροσωπεί.

Απλή λογική φίλε μου λέει ότι αν οι Αδέσμευτοι ήταν να ζητούσαν λεφτά δεν θα τα ζητούσαν από σενα λίγες μέρες πριν φύγεις από τη ΝΔ... εκτός αν είχατε τόσο πολύ ζαλιστεί από την εξουσία που νομίζατε ότι είστε τόσο σημαντικοί...

Απλή λογική και λίγο μυαλό ήθελε λοιπόν και πολύ εύκολα θα καταλάβαινες ότι ο συγκεκριμένος σας δουλεύει χοντρά...

Γιατί πολύ απλά οι Αδέσμευτοι είμαστε εγώ και ο olympia.gr... όλοι οι άλλοι στηρίζουν την προσπάθεια αλλά δεν την εκπροσωπούν. Και εμείς ουδέποτε ήρθαμε σε επαφή ή ασχοληθήκαμε μαζί σου ή μαζί με κάποιον άλλο στη Ριγήλης

Αυτά για να ξέρεις τόσο εσύ όσο και ο πολιτικς

Βέβαια συνδυάζοντας μερικές παλαιότερες αναρτήσεις του πολιτικς και κρίνοντας από τη φιλία σας υποψιάζομαι ότι μιλάς για τον μουσάτο που παρουσιάζεται σαν φοιτητής, με κοστούμι και χαρτοφύλακα, όπως είχε γράψει πριν μερικές μέρες ο πολιτικς. Τον φοιτητή που αντί να είναι στο Παν/μιο γυρνάει στα γραφεία της Ριγίλης....
Αν πρόκειται γι' αυτόν τότε το ατόπημά σου είανι ακόμα μεγαλύτερο μιας και όχι μόνο έδωσες βάση στα λεγόμενα ένος φαντασιόπληκτου αλλά ΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ

Τι να πω; Ότι επιβεβαιώνονται οι επιλογές του Αντώνη προς αντικατάστσή σας; Προφανώς αν πέφτετε θύματα παραπληροφόρησης του κάθε τυχαίου...

Α και έχε υπόψη σου ότι εγώ δεν είχα ποτέ καμία σχέση με τη ΝΔ... ούτε σε θέσεις, ούτε σε γραφεία, ούτε σύμβουλος, ούτε υπάλληλος, ούτε ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ έστω και στην χαμηλότερη τιμή... ποτέ δεν κέρδισα κάτι ούτε σαν όνομα... ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ...

Στο καλό και να μας γράφετε

ΥΓ. Και σταματήστε την προσπάθεια να εμφανίζεται ότι η παρουσία της Νδ στο διαδίκτυο ήταν καλή γιατί ξεφεύγετε της σοβαρότητας και η Γραμματεία Νέων Τεχνολογιών και ο Πολιτικός Σχεδιασμός

Unknown είπε...

1. Το poleatics δεν τον γνωρίζω προσωπικά.

2. Δηλώνω κατηγορηματικά πως ποτέ δεν έχω προσφέρει σε κανένα τέτοιες υπηρεσίες. Είναι αντίθετο στη νοοτροπία μου και στη λογική μου. Όποιος σου είπε πως μίλησε μαζί μου ψεύδεται. Όταν δεν γνωρίζεις κάτι προσωπικά καλό είναι να μην το θεωρείς ως θέσφατο.

3. Αυτός που ήρθε και με βρήκε ήταν ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ blogger. Η προσφορά του είναι στο συρτάρι μου. Οπότε μάλλον ψάξτε το οι αδέσμευτοι μεταξύ σας. Η συζήτηση έγινε το καλοκαίρι αμέσως μετά τις ευρωεκλογές.

4. Αυτός στον οποίο αναφέρεσαι προσωπικά ποτέ δεν μου ζήτησε τίποτα. Είμαι κάθετος σε αυτό. Αν ζήτησε σε άλλους δεν το γνωρίζω.

5. Για εσένα διαδικτυακή παρουσία είναι να χειραγωγείς 5-10 blogs, για εμένα είναι να συμμετέχεις ενεργά στα social media, να έχεις θέσεις για την ψηφιακή ασφάλεια, να έχεις site εθελοντών κλπ. Προφανώς και διαφωνούμε ιδεολογικά στην προσέγγιση. Δεν κάνω το κόπο να σου εξηγήσω τη διαφορά διότι είναι μάταιο.