22 Δεκ 2009

Είχε και το ΠαΣοΚ σουξέ σε βιντεοταινίες τύπου «Ματάκιας και βρωμόστομος»

Θυμάστε όλο το χλευασμό και την ειρωνεία που είχαν εισπράξει από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τους πολυπράγμονες opinion leaders η Νέα Δημοκρατία και ο Κώστας Καραμανλής για την επιλογή τους να εντάξουν στο Ευρωψηφοδέλτιο του 2004, σε μη εκλόγιμη θέση, τον σκηνοθέτη κο. Γιώργο Μυλωνά; Το πρόβλημα των διάσημων επαϊόντων που έχουν στον έλεγχό τους το μέτρο σοβαρότητας που επιτρέπει σε έναν καλλιτέχνη ή επαγγελματία να συμμετάσχει στον εκλογικό συνδυασμό ενός συστημικού κόμματος (αλλά και το αντίστροφο), είχαν αντίρρηση για τον κο. Μυλωνά, διότι είχε σκηνοθετήσει τις ταινίες «Ο βιασμός μιας μοναχής», «Αλάβιου Μήτσο», «Τζακ ο καβαλάρης», «Το πρωί στο σχολείο, το βράδυ στα μπουζούκια», «H γκομενάρα από το Μέτσοβο», «Ο άρχοντας της λιγούρας», «Ο αγκαλίτσας λαγωνικό», «Ο αλήτης και ο μπάτσος», «Κλεφτρόνι και τζέντλεμαν», «Ο καβαλάρης των FM stereo», «Φυλακές ανηλίκων 2».

Φανταζόμαστε θα έχουν τα ίδια ακριβώς συναισθήματα και ενστάσεις να εκφράσουν για τη συμμετοχή του κου. Γιάννη Βούρου στο ψηφοδέλτιο του ΠαΣοΚ πριν δύο μήνες και στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα τώρα, δεδομένου ότι ο ηθοποιός έχει δρέψει δάφνες ποιότητας πρωταγωνιστώντας στις ταινίες «The Κόπανοι», «Τηλεκανίβαλοι», «Για όλα φταίνε οι γκόμενες», «Ματάκιας και βρωμόστομος», «Επάγγελμα: άντρες», «Η γάτα με το σκύλο», «Ερωτικές απιστίες Νο2», «Και κλάμα ο ξενοδόχος», «Ματάκιας και βρωμόστομος», «Ο ξελογιασμένος», «Ο κανονιέρης», «Ο σωφέρ και το μανούλι», «Οι σκληροί του Μπραχάμι», «Πολιτσμάνα, του σαματά η μάνα», «Σχολή θηλυκών καμακιών», «Ωραίος σκληρός και άφραγκος» κ.α.

Εκτός και αν ισχύουν και εδώ, τα γνωστά δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Υ.Γ.: Την ιδέα για αυτή την ανάρτηση τη «δανειστήκαμε» από την «Ελληνοφρένεια» του ραδιοφωνικού «Σκάι 100,3» και τον κο. Θύμιο Καλαμούκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: