30 Νοε 2009

Πρώτη και τελευταία προειδοποίηση: Κάτω τα χέρια από τον Καραμανλή

Μία επισήμανση, που αφορά πολλούς, πλην του ιδίου του κου. Σαμαρά φυσικά. Επειδή διαπιστώνουμε ότι κάποιοι ασπάλακες, κρίνουν ότι προκειμένου να τοποθετήσουν το νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στην κορυφή του Ολύμπου, είναι ανάγκη να γκρεμίσουν τον προηγούμενο πρόεδρο στα Τάρταρα, τους προειδοποιούμε να αφήσουν κατά μέρος τις φραστικές ακρότητες, τις ακραίες κριτικές και τις απαξιώσεις, τις ισοπεδώσεις, τους αφορισμούς, τους μηδενισμούς.

Στο Poleatics, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πρωτίστως καραμανλικοί και δεν θα επιτρέψουμε σε εκείνους που τον έγλυφαν, τώρα να τον φτύνουν. Εμείς δικαιούμαστε να του αποδίδουμε κάποια στοιχεία κριτικής, διότι πάντα τον πιστεύαμε και ουδέποτε τον γλύφαμε. Για άλλη μία φορά, loud and clear: τον ηγέτη που εξυμνήσαμε το 1997 και αποθεώσαμε το 2004, δεν θα επιτρέψουμε να τον κάνει κανείς κουρελού, ούτε να τον μετατρέψει σε πτυελοδοχείο και όποιος τέτοιος μας .. "καθήσει" στο μάτι, θα δεχτεί πολιτική και επικοινωνιακή "καταιγίδα".

Σημείωση: Η αρχή θα γίνει με την αποκάλυψη των ..."ξεφτεριών" εκείνων που τον φασκέλωναν ομαδικά στην οθόνη της τηλεόρασης, τη στιγμή που κατέθετε δημοσίως την παραίτησή του, τη μοιραία νύχτα της 4ης προς 5η Οκτωβρίου στο Ζάππειο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου και εγώ ύμνησα τον Καραμανλή μέχρι σημείου να γίνομαι αηδιαστικός ακομη και σε Νεοδημοκράτες! Σήμερα όμως είμαι αυτός που τον χαρακτηρίζω τον πιο μοιραίο άνθρωπο στην ιστορία της ΝΔ! Γιατί -όσο και αν δεν σου αρέσει- αυτός παρέδωσε το κόμμα στα χέρια του Σαμαρά παίζοντας άτιμο παιχνίδι σε βάρος της Ντόρας, η οποία τον υπερασπίστηκε και μετά τις Εκλογές, όταν όλοι τον έφτυναν, και τελικά πλήρωσε την ταύτισή της με την αποτυχία του! Και όμως, αυτός κατέστρωσε την παράδοση της ΝΔ στο Σαμαρούκο, παραδίδοντας όλο τον κομματικό μηχανισμό της Ρηγίλλης και τους προσωπικούς του φίλους και συνεργάτες στην υπηρεσία του Αντωνάκη!
Αυτά είναι γεγονότα, και όσο και αν πικραίνουν -ακόμη και μένα που τα γράφω- είναι η σκληρή αλήθεια!
Αν λοιπόν είσαι θαυμαστής του Σαμαρά και οπαδός του, τότε καλά κάνεις και "προστατεύεις" τον Καραμανλή που τον έκανε αρχηγό.
Αν όμως θα ξεκινήσεις "πορεία στην έρημο", όπως γράφεις σε άλλο ποστ, τότε ετοίμαζε και συ μπόλικο... σάλιο για τον "καταλληλότερο" που μας πρόδωσε!

Ανώνυμος είπε...

Όσο για την σύγκριση με τον Σαμαρά, μην ανησυχείς, δεν θα τον ξεπεράσει... Θα είναι ακόμη χειρότερος και πιο μοιραίος...

sapphire είπε...

απ'ό,τι βλέπω δεφρε για σένα πάνω απ'όλα η Ντόρα!τίποτε άλλο δεν σε νοιάζει!το παίζεις ορθόδοξος αλλά αυτό είναι προσωπολατρεία άρα ειδωλολατρεία!Όσο για την στάση απέναντι στον Καραμανλή αν δεν ήταν χυδαία θα ήταν αστεία!έκανες τόσο αγώνα και τόσα βιντεάκια που τον παρουσιάζεις ως σωτήρα και τώρα όλα αυτά λες ότι δεν ισχύουν επειδή και καλά στήριξε αυτόν που δεν γουστάρεις!δηλαδή λες ότι έλεγες ψέμματα ότι ο Καραμανλής ήταν κάλιστος κτλ κτλ που έγραφες ότι κορόιδευες τον κόσμο!ή μήπως τότε ήταν καλός αλλά τώρα που-σύμφωνα με την φαντασίωσή σου πάντα,ο Καραμανλής ήταν καθαρά ουδέτερος- δεν στήριξε την Ντόρα ξαφνικά έγινε σκάρτος;τι να πω!μειδιώ απλώς!
Δηλαδή για σένα αυτοσκοπός δεν είναι το καλό της Ελλάδας αλλά το καλό της Ντόρας!ούτε το καλό της παράταξης (που μόνο με ενότητα επιτυγχάνεται) αλλά το καλό της Οικογένειας!υπάρχεις και δρας για έναν εγωισμό δηλαδή ή μάλλον για έναν τοπικιστικό εγωισμό!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ sapphire να πας να βρεις την Τένια Μακρή να κάνετε μαζί τις... βαθυστόχαστες "ψυχαναλύσεις"... Ή τον νταβατζή Τριανταφυλλόπουλο που πήγε σήμερα ο Προδότης σας και έδωσε συνέντευξη! Εγώ για ό,τι λέω έχω πληροφόρηση έγκυρη! Αλλά καλά να πάθει ο Καραμανλής. Γιατί αυτοί που τον βρίζουν είναι όσοι στήριξαν τον Σαμαρά! Εγώ, αν και το ήξερα εδώ και καιρό, κρατιόμουνα. Από σεβασμό. Όμως η παρούσα ανάρτηση μ' έκανε να αγανακτήσω και κάποια πράγματα θα ειπωθούν σιγά σιγά όσο και αν πληγώνουν! Ψευδεπίγραφη "ενότητα" με σπρώξιμο κάτω απ' το χαλί δεν μπορεί να υπάρξει.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΕΡ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
Ψήφισαν 770.683 πολίτες.

Η κα Ντ. Μπακογιάννη έλαβε 300.605 ψήφους ή ποσοστό 39,51%.
Ο νέος Πρόεδρος του κόμματος, κ. Αντ. Σαμαράς, 381.863 ψήφους ή ποσοστό 50,20%.
Ο κ. Π. Ψωμιάδης 78.282 ψήφους ή ποσοστό 10,29%.
Δηλαδη αγιε πατερα τους 460,145 που εψηφισαν Αντ. Σαμαρά και Π. Ψωμιάδη τους κατευθυναν ο κομματικό μηχανισμό της Ρηγίλλης και οι προσωπικοι του φίλοι και συνεργάτες του Καραμανλη τι ειναι αγιε πατερ οι ψηφοφοροι

sapphire είπε...

ποιος κάνει το σπρώξιμο κάτω από το χαλί;ποιος έσπρωχνε το χαλί από τα πόδια του Καραμανλή...μία!άντε στον Καντάφι δεφρε άντε στον Καντάφι!