30 Νοε 2009

Μην σας ενοχλεί η ισχύς της παρέμβασής μας, ας είμαστε συναγωνιστές

Όσο μεγαλώνει η επιρροή και η ισχύς της παρέμβασης του Poleatics, τόσο πιο πολλή ένταση και νευρικότητα φανερώνουν ορισμένα από τα ... "παλιά" κεντροδεξιά blogs. Και που να βλέπατε παιδιά και τα συνεχώς ανοδικά στατιστικά επισκεψιμότητάς μας, χωρίς ρομποτάκια και άλλες μαϊμουδιές που χρησιμοποιούν διάφορα καλόπαιδα (ή ..."καλαπόδια") για να γράφουν νούμερα και να πουλούν μούρη, θα παθαίνατε πλάκα.

Εμείς, πάντως, δεν σας βλέπουμε ανταγωνιστικά, αλλά συναγωνιστικά και για το λόγο αυτό, από το ξεκίνημά μας, που μας διαβάζαμε μόνο εμείς, μέχρι και τώρα που έχουμε καταλάβει το δικό μας ζωτικό χώρο στην μπλογκόσφαιρα, σας διαφημίζουμε και σας παινεύουμε και αυτό θα κάνουμε και στη συνέχεια.

Κάτι ακόμη. Δεν είμαστε blog μίας χρήσης. Ήρθαμε για να μείνουμε.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΛΕΤΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ

POLEATICS (προφέρεται "πολίτικς") είπε...

Τα κεφαλαία γράμματα, η ρηματική κατάληξη τρίτου ενικού προσώπου σε "-η" και όχι σε "-ει", όπως και η παραδοξότητα να μας απευθύνεστε μεν στον πληθυντικό της ευγενείας, αλλά κατά τ' άλλα να μας καταλογίζετε "παπαριές", μαρτυράει ποιος είστε αγαπητέ φίλε.
Γιατί δεν υπογράφετε με το κανονικό σας όνομα, ή γιατί δεν κάνετε μία τηλεφωνική κλήση στους διαχειριστές να τα πείτε; Το έχετε το τηλέφωνό μας και πάντα απαντάμε, ειδικά αν αφήνει κανείς και ένα τηλεφωνικό μήνυμα.

Κατά τ' άλλα, είναι δικαίωμά σας να πιστεύετε ότι θέλετε. "Παπαριές" φαντάζεστε ότι γράφουμε; Σε αυτό να πιστεύετε. Δεν θα σας χαλάσουμε την ζαχαρένια εμείς.

Πάντως να ξέρετε, ότι όταν κανείς σε απειλεί, ή σε εκβιάζει (μπορεί να το υποστείτε και σείς κάποια στιγμή, γι' αυτό ανοίξτε καλά τα μάτια σας να πάρετε οδηγίες) μην βγαίνετε ποτέ να τον καταγγείλετε επωνύμως, διότι μπορεί να δεχτείτε μήνυση για δυσφήμηση, συκοφαντική η απλή. Κάνετέ το δημοσίως γνωστό, χωρίς πολλές-πολλές λεπτομέρειες, για να κάνετε και άλλο κόσμο κοινωνό του ζητήματος, αφήστε να δείτε εάν το άλλο μέρος θα προχωρήσει στην υλοποίηση των απειλών ή των εκβιασμών και στο διατρέχον διάστημα ανάμεσα, ταξινομείστε όσα στοιχεία έχετε εσείς εις βάρος εκείνου που σας την "πέφτει" και βρείτε και νέα, προκειμένου να καταφέρετε ένα συντριπτικό χτύπημα, εάν προκληθείτε στο πεδίο μίας ανοικτής ρήξης.

Άντε, τυχεροί, αλλού θα τα πληρώνατε για να τα μάθετε όλα αυτά!

Τις καλημέρες μας...

Ανώνυμος είπε...

Στις προβλέψεις σας για τον αρχηγό πέσατε έξω Παρόλο τις ικανότητες σας να εφευρίσκετε αγνώστους
Εφόσον έχω εγώ το τηλέφωνο σας θα πρέπει να έχετε και εσείς το δικό μου. Όντως είμαστε τυχεροί που βγήκε το poleatics.blogspot.com και γι΄ αυτό ΦΑΝΑΤΙΚΑ το στηρίζουμε, άλλα πρέπει πότε - πότε να λέτε και ονόματα.

POLEATICS (προφέρεται "πολίτικς") είπε...

Κύριέ μου, ρίχνουμε στον αέρα με τη μυγοσκοτώστρα, για να διώξουμε κάποιες ενοχλητικές μύγες που μας περιτριγυρίζουν. Από 'κεί και κάτω, τι θέλετε εσείς και ασχολείστε;
Πέρα τούτου, ευχαριστούμε για την στήριξη, αλλά για θυμείστε μας λίγο, ΠΟΤΕ είχαμε κάνει ΠΡΟΒΛΕΨΗ αποτελέσματος;