30 Νοε 2009

Συγκλονιστική (εκ των υστέρων) αποκάλυψη του Τσίμα για την εκλογή

Mega Channel, Δευτέρα 30/11/2009, 2:13 π.μ., Παύλος Τσίμας: "Υποδέχεται στην είσοδο (σ.σ.: της Ρηγίλλης) τον κο. Σαμαρά, ο κος. Μενέλαος Δασκαλάκης, που είχε ταχθεί υπέρ του".

Α μπα; Ώστε έγκριτε κε. Τσίμα, γνωρίζατε ότι ο γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, στενότατος συνεργάτης του ουδέτερου κου. Καραμανλή και άνθρωπος που είχε στα χέρια του το διοικητικό μηχανισμό, το ανθρώπινο δυναμικό και κυρίως, τα κονδύλια διαχείρισης αυτής της εκλογικής αναμέτρησης, υποστήριζε τον κο. Σαμαρά, αλλά καμία αίσθηση, ή επιταγή του δημοσιογραφικού σας καθήκοντος δεν σας οδήγησε να το αποκαλύψετε προεκλογικά. Ενδιαφέρον...

3 σχόλια:

Dexi Extrem είπε...

POLETICS
Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΠΕ: "ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ"... ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙΣ... ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ... ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...

ΥΓ. ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΤΙ ΣΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ 250 ΨΗΦΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠ' ΟΣΟΥΣ ΠΗΡΕ Η ΝΔ ΤΟΝ ΟΚΤΏΒΡΙΟ... ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΉΤΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 5 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ... "ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ" ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Η ΝΤΟΡΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ... ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ...
ΞΑΝΑΛΕΩ... ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΚΙΖΟΥΜΕ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ.. ΑΛΛΑ ΕΊΠΑΜΕ "ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ"...

POLEATICS (προφέρεται "πολίτικς") είπε...

1. Η επίκληση (τρις) του "σφουγγαριού", τα "μη συνεχίζεις", τα "δε σας κακίζουμε παρ' όλο που παραφερθήκατε" τι ακριβώς είναι; Νουθεσίες; Προειδοποιήσεις; Επιπλήξεις; Αν ναι, λάθος πόρτα κρούεις, άντε στην παρακάτω. Σε τούτο το blog, οι κουτσαβακισμοί, τρώνε πόρτα.

2. Το ποιος παραφέρθηκε, ας το αφήσουμε καλύτερα. Εμείς σε αυτό το blog, έχουμε υποβάλλει μονάχα επισημάνσεις, παρατηρήσεις, σχόλια και ερωτήματα. Ανατρέχοντας, στο δικό σου (πολύ μαχητικό έναντι του ΠαΣοΚ ομολογουμένως και αυτό το εκτιμούμε) blog μπορεί να βρει κανείς πλειάδα ύβρεων και ανοίκειων χαρακτηρισμών κατά στελεχών της ΝΔ (http://dexiextrem.blogspot.com/2009/11/t-blogs.html, για παράδειγμα) επομένως, δεν δικαιούσαι καν να μπαίνεις εδώ, ή οπουδήποτε αλλού και να πουλάς ενότητα και αλληλεγγύη. Στις δικές σου απρέπειες, χρειάζεται το "σφουγγάρι" που έλεγες πριν.

3. Για τα Ζωνιανά, δώσε μας την πηγή και θα το αναπαράξουμε άμεσα και πρόθυμα. Με το Λασήθι, το κάναμε πάραυτα (κοίτα μία ανάρτη πιο κάτω), καθώς ούτε αγκυλώσεις έχουμε, ούτε εμμονές. Εξάλλου, εάν μας διάβαζες πιο προσεκτικά, ή μας καταλάβαινες καλύτερα, θα έβρισκες πολλά αιχμηρά βέλη να εξαπολύονται σε διάφορους στόχους.

Λυπούμαστε που μας σύγχυσες. Θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις με μαχητικούς εκπρόσωπους του κεντροδεξιού blogging σαν και σένα.

Ανώνυμος είπε...

O ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΙΚΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ