21 Οκτ 2009

Υποκαθιστά τους πάντες και τα πάντα η παρέα των Pokemon;

Η παρέα της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου της ΝΔ, της οποίας σας παρουσιάζουμε και ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο από μία χαρωπή συνεδρίασή της, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απευθύνει συστάσεις σε τοπικές και νομαρχιακές επιτροπές του κόμματος, να ανταποκρίνονται σε οποιαδήποτε διευκόλυνση τους ζητηθεί από τους υποψηφίους.

Συγγνώμη, αλλά η επικοινωνία και οι συστάσεις προς αυτές τις επιτροπές, δεν αποτελούν δουλειά του γραφείου του προέδρου, του γραφείου του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, ή του γραμματέα Οργανωτικού; Υποτίθεται πως η επιτροπή έχει αναλάβει το συνέδριο και όχι τη γενικότερη πολιτική διοίκηση του κόμματος.

Εκτός και αν ο κος. Σιούφας λειτουργεί ανεπισήμως ως αναπληρωτής του κου. Καραμανλή, είτε κατ' εντολήν του, είτε εν αγνοία του. Πάντως εάν αυτός ο κύριος που την περίοδο 1997-2004 ήθελε να λειτουργεί μέσα στο κόμμα και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα περίπου ως παιδονόμος, πιστεύει πως μπορεί μετά από τόσα χρόνια, να επιστρέψει στο νεοκλασσικό και να ξανακάνει πάνω-κάτω τα ίδια με παλιά, είναι πολύ γελασμένος. Διότι οι περισσότεροι, από τους βουλευτές και τα στελέχη έως και τους υπαλλήλους, τον κοιτάζουν με μισό μάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: