17 Οκτ 2009

Πάει να προωθήσει τη Ντόρα και την εκθέτει με κουταμάρες

Νομίζαμε πως η κα. Μπακογιάννη εμπιστευόταν στο κομμάτι της επικοινωνιακής προβολής της τους πλέον ικανούς και κατάλληλους. Και όμως, διαπιστώνουμε με έκπληξη πως υπάρχει ένας τυπάκος που ανήκει στο δημοσιογραφικό κύκλο της άμεσης επιρροής της, ο οποίος, με τα θέματα που δίνει σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης με τα οποία συνεργάζεται επισήμως ή ανεπισήμως (ένας αθηναϊκός ραδιοφωνικός σταθμός, μία σαββατιάτικη οικονομική εφημερίδα, μία σαββατιάτικη ταμπλόιντ, μία κυριακάτικη λαϊκής ανάγνωσης και υψηλής κυκλοφορίας εφημερίδα, ένα ενημερωτικό site κ.α.), πιο πολύ την εκθέτει και μάλιστα ανεπανόρθωτα, παρά τη βοηθά.

Τα τελευταία του κατορθώματα;

Στο site που γράφει, ισχυρίστηκε πως ο κος. Σιούφας, μπορεί να δήλωσε ότι συνάντησε την κα. Μπακογιάννη πρώτη κατά σειρά από όλους τους υποψηφίους τη χθεσινή ημέρα, αλλά στην ουσία υπαινισσόταν ότι προπορεύεται στον αγώνα της διαδοχής!!!

Και πάλι στο site, παρουσίασε τον κο. Διομήδη (γνωστό και ως Ντιντή στα χρόνια της ΟΝΝΕΔ) Νταούλα που υπέγραψε για την υποψηφιότητα της κας. Μπακογιάννη, ως «πουλέν» του κου. Μεϊμαράκη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Η αλήθεια βέβαια, είναι πως ο εν λόγω, ήταν απλά κλεισμένος σε ένα γραφείο παραδίπλα στο γραφείο του διευθυντή του κου. Μεϊμαράκη, κου Κορομάντζου και διεκπεραίωνε που και που τίποτα εξυπηρετήσεις. Στο μεταξύ, σημειώστε πως ο εν λόγω δημοσιογράφος έδωσε τόση σημασία στην υπογραφή του κου. Νταούλα υπέρ της κα. Μπακογιάννη, που τον παρουσίασε περίπου ως μετακινούμενο κολαούζο!!! Έγραψε δηλαδή, ότι από το περιβάλλον του πρώην ΥΕΘΑ, μετακινήθηκε στο περιβάλλον του κου. Αβραμόπουλου και τώρα, στης κας. Μπακογιάννη. Εν πάση περιπτώσει, η συγκεκριμένη αναφορά εξελίχτηκε σε τέτοιο φιάσκο, που ο δημοσιογράφος την κατέβασε από το site.

Σήμερα, στην οικονομικοπολιτική εφημερίδα που γράφει, παρουσίασε ως ομαδάρχη της κας. Μπακογιάννη το Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κο. Βαχτσιαβάνο, ο οποίος -ειρήσθω εν παρόδω- αποτελεί στενό συνεργάτη του κου. Ζαγορίτη, υπονοώντας ότι «καραμανλικοί» της Ρηγίλλης στρέφονται υπέρ της πρώην υπουργού Εξωτερικών. Φυσικά, δεν του κόβει καν το νιονιό, ότι έτσι ξεσηκώνει αντι-ντορική συσπείρωση στις τάξεις των «καραμανλικών».

Τέλος, σήμερα και πάλι, στο ταμπλόιντ που γράφει, παρουσίασε σχεδόν ως δεδομένη για την κα. Μπακογιάννη, την κα. Γιαννάκου. Βέβαια, όποιος ξέρει προσωπικά την πρώην υπουργό Παιδείας, γνωρίζει πως τα παίρνει άσχημα στο κρανίο με όποιον την θεωρεί δεδομένη.

Οι κοτσάνες του συγκεκριμένου δημοσιογράφου είναι αμέτρητες και είναι απορίας άξιο πως τόσο η κα. Μπακογιάννη που γνωρίζει άριστα το επικοινωνιακό παιχνίδι, όσο και οι στενοί συνεργάτες της κκ. Ζαφειριάδης, Ξενάκης κ.α. δε συνειδητοποιούν πόσο κακό προξενεί με την κουταμάρα και την αδεξιότητά του.

Είναι απίστευτο που η «Ψηλή» περιστοιχίζεται από τέτοιους νάνους της δημοσιογραφίας και της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: