11 Σεπ 2009

Το μυστικό της πράσινης διακυβέρνησης ΠαΣοΚ

Ο κος. Παπανδρέου ετοιμάζεται να κυβερνήσει, στο μέσο οικονομικής κρίσης, με τους κκ. Πέμη Ζούνη, Άννα Φόνσου, Γιάννη Βούρο, Άννα Βαγενά, Άννα Νταλάρα, Γιώργο Ματαράγκα, Δάφνη Μπόκοτα, Κώστα Παταβούκα και άλλα επιφανή στελέχη. Προσθέστε σε αυτούς και πολιτικές υποψηφιότητες σαν εκείνες της κας. Ευδοξίας (Εύας) Καϊλη και μπορείτε να φανταστείτε τι έχουν να δουν τα μάτια μας και τι έχουν να ακούσουν τα αυτιά μας.

Μήπως τελικά ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, ονειρεύεται μία απόλυτα πράσινη διακυβέρνηση, διότι προτίθεται να τη γεμίσει με "γλάστρες";

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Peite ta re paidia giati 8a trela8oume sto telos me ola auta p ginontai

Stathis είπε...

Αναμένεται και επιστολή στήριξης από τον Μιχάλη Χριστοφοράκο που λόγω προβλημάτων υγείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μας μεταδίδουν από την Θεσσαλονίκη (και έδειξε με μακρινό πλάνο η τηλεόραση) ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν μεταξύ των «παραγωγικών τάξεων» που πήγαν να χειροκροτήσουν τον Γιώργο Παπανδρέου στην ΔΕΘ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Κόκκαλης συνοδευόταν στην επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη από την σύζυγο του, τον κ. Αντωνόπουλο της ΙΝΤΡΑΛΟΤ και τον κ. Δημητριάδη της ΙΝΤΡΑΚΟΜ.

Να σημειωθεί ότι την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός που έπαιζε χωρίς τον ….Σωκράτη ήρθε ισοπαλία με την Καβάλα 0-0

Για να πάει όμως ο κ. Κόκκαλης να χειροκροτήσει τον κ. Παπανδρέου σημαίνει ότι πήρε επίσημη πρόσκληση από το ΠΑΣΟΚ, έτσι δεν είναι; Το ίδιο ΠΑΣΟΚ που με αφορμή το άδειασμά του Γιώργου από τον Κ. Σημίτη διακηρύσσει σε όλους τους τόνους ότι «καθάρισε» από το «βαθύ ΠΑΣΟΚ» της διαπλοκής και της διαφθοράς.