31 Αυγ 2009

Μεταδοτική ασθένεια ο φθόνος;

Σύμφωνοι, ο κος. Σαμαράς μπορεί να μην είναι κορυφαίος, υπό την έννοια, ότι αποσκίρτησε από το κόμμα του και έριξε κυβέρνηση ΝΔ, ίδρυσε διασπαστικό σχηματισμό, επανέκαμψε ασθμαίνων και τώρα μόλις αρχίζει να μπαίνει ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Σύμφωνοι, ο κος. Αβραμόπουλος μπορεί να μην είναι κορυφαίος, υπό την έννοια ότι μετά το ατυχές εγχείρημά του με το ΚΕΠ, επέστρεψε σε ένα κόμμα που κατ' αυτόν πάντα, είχε κλείσει το βιοϊστορικό του κύκλο και διαχειρίστηκε με τον πλέον ερασιτεχνικό τρόπο, τις όποιες μικρές πιθανότητες του έδιναν κάποιοι, για να αναδειχθεί εν καιρώ σε διάδοχο του κου. Καραμανλή.

Αλλά, όχι και δεν είναι κορυφαίος ο κος. Μεϊμαράκης! Υφυπουργός Πολιτισμού παλιότερα και τώρα υπουργός Εθνικής Αμύνης, βουλευτής επί πολλές θητείες στη σειρά, μακράν από τους πρώτους σε ψήφους στην χαοτική Β' Αθηνών, παλιός πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, πρώτος και απόλυτα πετυχημένος Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής και στρατηγός που δεν κάθεται στα μετόπισθεν, αλλά ρίχνεται πρώτος στη μάχη, τι άλλο θα χρειαζόταν άραγε κατά τον κο. Καλαντζή (που έκανε και τις σχετικές δηλώσεις στον 9,84) για να θεωρείται κορυφαίος;

Φαίνεται, στο νεοκλασσικό της Ρηγίλλης 18, όπου κατοικοεδρεύει εσχάτως ο κος. Καλαντζής, κυκλοφορούν στον αέρα, ιοί και μικρόβια, πολύ ισχυρότερα της νέας γρίπης, με πρώτο το φθόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: